Webshop laten maken in Alkmaar

Sebwite biedt voor zowel startende webwinkels als grote webwinkels perfecte oplossingen. Al diverse bedrijven uit de regio Alkmaar kozen voor Sebwite voor het maken van hun webshop die eenvoudig te beheren is. De webshops die wij ontwikkelen worden op maat ontworpen zodat de vormgeving goed aansluit bij het producten dat op de webshop wordt verkocht. Hierdoor voelt de vormgeving voor de bezoeker vertrouwelijker waardoor deze eerder tot een aankoop over zal gaan.

Wij ontwikkelen webshops op basis van de webwinkel plugin WooCommerce wat op WordPress websites draait.

woocommerce-logo

Webshop in Wordpress - WooCommerce

Sebwite ontwikkelt webshops met WooCommerce; een webshop-plugin voor WordPress. Vanwege onze ruime ervaring met WordPress en WooCommerce kunnen wij uw wensen omzetten in een op maat gemaakt ontwerp waar wij vervolgens WooCommerce aan koppelen.

 • Voorraadbeheer
  Via het beheerpaneel kunt u uw voorraad beheren.
 • Orderbeheer
  Om u tijd te besparen beschikt u over een geadvanceerd maar eenvoudig orderbeheer. U kunt de orderstatus wijzigen, een persoonlijk bericht toevoegen, et cetera.
 • Uitgebreide statistieken van uw verkopen
  Om snel een beeld te krijgen van de verkopen van uw webshop zijn er geweldige statistieken ingebouwd.
 • Zeer uitgebreide en flexibele mogelijkheden tot kortingacties en couponcodes
  Voor marketingdoeleinden kunt u diverse en gevarieerde kortingsacties aanmaken.
 • Uitgebreid aantal betalingsmethoden
  Wij implementeren de betalingsmethode(n) die u wilt: iDeal, PayPal, Creditcard of buitenlandse nationale betalingsmethoden zijn allemaal mogelijk.
Wil je meer weten over een webshop in WooCommerce?

Lees verder op deze pagina waar we uitgebreider ingaan op alle mogelijkheden!

Verder lezen
online-marketing

Zoekmachine geoptimaliseerde webshop

We worden bij Sebwite niet alleen enthousiast van het maken van een webwinkel , maar wij krijgen er ook een kick van als de door ons ontwikkelde webwinkels zo hoog mogelijk worden weergegeven in zoekmachines zoals Google. Daarom ontwikkelen wij onze webshops met zoekmachine-optimalisatie in gedachten en bij elke regel code die wij invoeren kijken we of het zoekmachine-technisch nog beter kan.

Meer over zoekmachine optimalisatie

google-adwords

Online adverteren bij Google

Een mooie en gebruiksvriendelijke webshop is een goed begin. Maar de volgende stap is het zorgen voor meer bezoekers naar uw webwinkel. Eén van de manieren is het lokaal adverteren op internet met Google AdWords waarbij de advertentie alleen wordt getoond in de regio Alkmaar. Hierdoor betaalt u alleen voor kliks van bezoekers die uit de omgeving Alkmaar komen.

Meer over Google AdWords

Enkele webshop cases
Celez

Sebwite ontwikkelde de nieuwe responsive design webshop voor het opkomende tassenmerk Celez.

Bekijk case
AED.nl

Een drupal webshop en vergelijker voor de AED-hulpverlener.

Bekijk case