Alle berichten van Sebwite
sebwite-logo
Sebwite

We plaatsen onder dit account diverse algemene artikelen zoals support-artikelen. Via deze support-artikelen leer je stap voor stap de basis van WordPress en Sebwite Layouts. Mochten er toch nog vragen zijn dan staan we uiteraard voor je klaar.

sebwite-logo

Nieuwe Magento 2 support artikelen

15-11-2017 door Sebwite
Magento 2 Support artikelen

Vanaf vandaag hebben we onze support omgeving anders ingedeeld. Zo is er een logische categorie verdeling en staan support artikelen vaak op chronologische volgorde. Op die manier vind je nog snelle het door jou gezochte artikel.

sebwite-logo

Magento Security Scan Tool

25-10-2017 door Sebwite
Magento 2 Security Scan Tool

Vandaag is er een nieuwe dienst gelanceerd vanuit Magento: de Security Scan Tool. Deze tool geeft inzicht in de veiligheid van een Magento 2 webshop. Door middel van 30 verschillende tests achterhaalt de tool hoe veilig een webshop is.

sebwite-logo

Lancering Magento 2.2

26-9-2017 door Sebwite
Magento 2.2 uitgebracht

Vanaf vandaag is Magento 2.2 te downloaden! Magento 2.2 biedt veel optimalisaties ter behoeve van snelheid en stabiliteit. Daarnaast zijn er ook veel security verbeteringen toegevoegd!

sebwite-logo

Magento 2.1 uitgebracht

23-6-2017 door Sebwite
Magento 2.1 vandaag uitgebracht!

Sinds vandaag is Magento 2.1 uitgebracht! Zeven maanden na de release van Magento 2.0 is de opvolger te downloaden. Waar in Magento 2.0 nog veel bugs ervaren werden vormt Magento 2.1 een stabiele basis voor een moderne webshop. Veel openstaande fouten zijn met de komst van Magento 2.1 opgelost.

sebwite-logo

Magento 2 webshop Body en Gym Shop gelanceerd!

8-6-2017 door Sebwite
Magento 2 webshop Body en Gym Shop live.

Vandaag is de nieuwe webshop van Body en Gym Shop live gegaan! We zijn met Body en Gym Shop over gegaan van Magento 1 naar Magento 2, hierbij is alle data gemigreerd tijdens de livegang. Op die manier blijven bijvoorbeeld alle klantaccounts bewaart en kan een klant met zijn oude wachtwoord gewoon inloggen! Voor Body en Gym Shop is ook het ontwerp aangepakt, deze is optimaal afgestemd op de doelgroep van Body en Gym Shop.

sebwite-logo

Nieuwe Magento2 webshop live: BHVtotaal

5-8-2016 door Sebwite
magento2-webshop-ontwikkeling-bhvtotaal2

Na maanden hard werken is de nieuwe Magento2 webshop van BHVtotaal.nl live! Woensdagavond is de knop omgezet en is de migratie van de oude Drupal-webshop naar de nieuwe Magento2 webshop voltooid. Met een nieuw CMS, een nieuw design, nieuwe productfoto’s en nieuwe productteksten is BHVtotaal klaar om door te groeien.

sebwite-logo

Het was een mooi jaar! Op naar 2016!

17-12-2015 door Sebwite
kerst-2015-sebwite-blog-739

Wij kijken terug op een mooi jaar waarin we weer mooie producten hebben ontwikkeld, nieuwe leuke klanten hebben ontmoet en weer veel klanten blij mochten maken. We willen onze klanten, vrienden, vriendinnen, familie en collega’s bedanken voor het vertrouwen. Hoewel het jaar nog niet is afgelopen staan wij al in de startblokken voor 2016!

sebwite-logo

Migratie naar Magento 2 webshop

16-12-2015 door Sebwite
magento-migratie

De eerste vraag die je je zult stellen als webshopbeheerder: “Moet ik migreren naar Magento 2?”. Je moet natuurlijk helemaal niks, maar in veel gevallen is het wel aan te raden om tussen nu en twee jaar over te gaan naar het nieuwe CMS. Mochten er al grote wijzigingen gepland staan voor de huidige webshop, dan is dit wellicht het juiste moment om over te gaan.

sebwite-logo

Sebwite jureert bij de Sterkste Schakel 2015

10-2-2015 door Sebwite
sterkste-schakel-2015

Op 23 mei viel Sebwite in de prijzen bij de Sterkste Schakel 2014 waar we sectorwinnaar werden in de sector Communicatie. De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs en deze prestigieuze prijs wordt eenmaal per jaar uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. Dit jaar zal Sebwite de Sterkste Schakel van de andere kant ervaren, namelijk als jurylid.

sebwite-logo

Support artikelen

5-12-2014 door Sebwite
featured-image-blogbericht-v1

Op de website van Sebwite zijn, sinds de lancering van de nieuwe website, support artikelen te vinden. In deze artikelen vindt u de meest gestelde vragen en kun je zelf het antwoord opzoeken.