Alle berichten van Michel Faas
michel-faas
Michel Faas

Mijn passie voor online innovaties is al jong ontstaan. Sinds de eerste HTML les in de brugklas ben ik geboeid door de vele mogelijkheden, en sindsdien probeer ik bij ieder project weer het maximale uit de technische mogelijkheden te halen. Door goed in te leven in de klanten van onze klanten streef ik naar maximale gebruiksvriendelijkheid. Door analyse en optimalisatie is dit een continue proces. Sebwite werkt voor bedrijven in allerlei soorten branches waardoor wij onze kennis van al deze branches kunnen samenvoegen. Dit maakt ieder project weer een nieuwe uitdaging die we als team graag aan gaan. Ik blog over de ontwikkelingen bij Sebwite, online innovaties en over onderzoeken met verrassende uitslagen.

michel-faas

Nieuwe maatwerk WordPress voor Stekon staat live!

21-6-2016 door Michel Faas
stekon-nieuwe-maatwerk-wordpress-website

Voor Stekon heeft Sebwite een maatwerk WordPress website met responsive design ontwikkeld. Het doel van de website is er voor zorgen dat (potentiële) klanten gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen voor weeg-apparatuur. Door een overzichtelijk productbeheer kan Stekon eenvoudig artikelen toevoegen/beheren en is het voor bezoekers eenvoudig navigeren door de website.

michel-faas

Welkom in het team Nick!

9-5-2016 door Michel Faas
nick-albregtse

Vanaf vandaag is Nick Albregtse begonnen aan zijn stage als Interaction Designer! Met zijn expertise in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke en conversiegerichte software gaat Nick aan de slag met het ontwerpen van websites en webshops! Welkom in het team Nick!

michel-faas

Nieuwe WordPress website live: Rotterdam in bedrijf

15-9-2015 door Michel Faas
rotterdam-in-bedrijf-nieuwe-website

De nieuwe website van Rotterdam in Bedrijf, een concept van Nova Multimedia, is live! Nova Multimedia brengt, in samenwerking met de gemeente Rotterdam en de detailhandel in het voorjaar van 2016 het boek “Rotterdam in bedrijf” uit. Anders dan de titel doet vermoeden gaat het in de uitgave vooral over mensen. Mensen die Rotterdam smoel geven. Door creativiteit, no-nonsense ondernemerszin en onvermoeibaar doorzettingsvermogen. Van havenbaron tot watertaxi van sterrentent tot afhaalchinees.

michel-faas

Nieuwe website van Harco Loor is live!

2-9-2015 door Michel Faas
harco-loor-blogbericht

Voor Harco Loor ontwikkelde Sebwite samen met Pascal Hogerheijde de nieuwe website en hij is nu live! Harco Loor Design is geboren in de vroege 80’s als gevolg van een stijgende internationale vraag naar design lampen. Ieder ontwerp is hand gemaakt en iedere uitgave is persoonlijk gesigneerd door de ontwerpen achter Harco Loor. Harco Loor staat bekend om zijn unieke ontwerpen die bestaan uit fijne materialen in combinatie met kleurrijk glaskristal.

michel-faas

Material Design

3-2-2015 door Michel Faas
whatismaterial[1]

Material Design is een open source guideline uitgegeven door Google. Google is al lange tijd bezig om een uniforme stijl in gebruik en interface te maken wat device onafhankelijk. Doordat er zoveel verschillende apparaten en schermformaten zijn is het soms voor gebruikers lastig om een app of website te begrijpen. Met material design probeert Google dit op te lossen.