Sebwite jureert bij de Sterkste Schakel 2015

sebwite-logo

Sebwite jureert bij de Sterkste Schakel 2015

10-2-2015 door Sebwite

Op 23 mei viel Sebwite in de prijzen bij de Sterkste Schakel 2014 waar we sectorwinnaar werden in de sector Communicatie. De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs en deze prestigieuze prijs wordt eenmaal per jaar uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland.

Dit jaar zal Sebwite de Sterkste Schakel van de andere kant ervaren, namelijk als jurylid. Sebwite zal dit jaar jureren in de categorie Horeca en Catering. Samen met 4 andere juryleden zullen wij de genomineerde bedrijven een bedrijfsbezoek brengen en hen beoordelen op diverse aspecten waarbij klantgerichtheid het uitgangspunt is.

“Deelnemen aan de Sterkste Schakel is niet alleen heel leuk, maar ook erg waardevol op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.”

hoge_resolutie_commercieel_gebruik Plein10_SS55

Van elkaar leren

Door het leren kennen van bedrijven uit de omgeving die uitblinken in klantvriendelijkheid kun je van elkaar leren. Dit maakt deelnemen aan de Sterkste Schakel, zowel als genomineerde of als jurylid, zo waardevol.

Ondernemers leren kennen

Doordat de Sterkste Schakel zo laagdrempelig en toegankelijk is kun je snel in contact treden met andere succesvolle ondernemers. Hierdoor vergroot je je netwerk wat niet alleen leuk is, maar ook zakelijk erg interessant.

Geef een reactie

*