Sebwite bedrijfsuitje 2015

silvan-laroo

Sebwite bedrijfsuitje 2015

9-3-2015 door Silvan Laroo

Het was inmiddels ruim een jaar geleden sinds het laatste bedrijfsuitje, hoogtijd dus voor een dag vol teambuilding. Op vrijdag 27 februari zijn we met het team de Escape Room uitdaging aangegaan. Hierbij wordt je met een groep opgesloten in een kamer, met als doel om hier zo snel mogelijk uit te komen. De kamer kan geopend worden middels de juiste cijfercombinatie voor het cijferslot aan de deur. Door het oplossen van raadsels verstopt door de hele kamer heen is uiteindelijk de juiste cijfercombinatie te vinden.

Sebwite bedrijfsuitje 2015

Brainstorm

Tijdens een brainstormsessie hebben we onszelf als team eens goed een spiegel voorgehouden. We hebben gekeken wat er goed is gegaan in 2014, wat er beter kon en waar voor Sebwite in 2015 nieuwe kansen liggen. Hier zijn een aantal interessante suggesties uit gekomen, zoals nieuwe technieken die interessant zijn voor Sebwite om bij te houden.

Etentje

Na de intensieve brainstorm hebben we de dag afgesloten met een etentje. Hierbij werd er nog eens geproost op de behaalde resultaten, maar ook op interessante nieuwe ontwikkelingen binnen Sebwite.

Al met al een geslaagd bedrijfsuitje, op naar de volgende!

Geef een reactie

*