Over ons

In een compact team werken aan mooie projecten

OVER SEBWITE

Sebwite is een anagram van website: een professionele website is de basis van iedere succesvolle internetstrategie. Sinds januari 2010 zijn wij actief, in eerste instantie als webdesignbureau in Lisse, maar inmiddels ook als aanbieder van web-applicaties en voorzien wij klanten van advies en de implementatie van online marketing. Op basis van een pro-actieve en interactieve aanpak realiseren wij voor jouw organisatie de beste oplossingen.

ONZE WERKWIJZE

Wij hechten veel waarde aan op een interactieve manier werken waarbij de klant centraal staat. Van gewenst resultaat naar een strategie, van strategie naar concept en van concept naar een effectief product. Onze dienst houdt niet op bij het afleveren van een product, maar met Sebwite heb je een partner voor het ontwikkelen, begeleiden en onderhouden van jouw internetstrategie. Dé online vertegenwoordiging van jouw organisatie.

Onze visie
Jouw klanten centraal

Ondanks dat we een website samen met jou ontwikkelen, ontwikkelen we deze eigenlijk voor jouw klanten. Deze moeten jouw website uiteindelijk gaan gebruiken. Jouw klanten staan dus centraal.

Samen het beste resultaat

Een website maken doen we samen. Wij doen de techniek, maar jouw input is zeker nodig. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Langetermijnrelatie

Na de oplevering van een website houden we contact. We geven tips over hoe je de website het beste kunt inzetten en geven aan waar kansen liggen. Een langetermijnrelatie, dat is waar we voor gaan.