De nieuwe webshop van BeeS-Sport.nl

sebwite-logo

De nieuwe webshop van BeeS-Sport.nl

9-8-2017 door Sebwite

Vandaag hebben wij de nieuwe webshop voor BeeS-Sport.nl gelanceerd. BeeS-Sport is een van de grootste online badmintonwinkels in Nederland. Naast een webshop bedienen zij ook klanten in hun fysieke winkel. Uniek daarbij is de naastgelegen badmintonbanen, waarbij er eerst met een racket gespeeld kan worden voordat deze aangekocht wordt.

De nieuwe webshop van BeeS-Sport.nl is ontwikkeld in Magento 2. Het voordeel hiervan is, is dat BeeS-Sport.nl de gehele webshop zelf eenvoudig kan beheren. Van banners tot de producten, alles is snel aan te passen vanuit Magento.

De gebruiker komt snel bij de gewenste categorie uit door het grote menu. Vanaf het productoverzicht komt de gebruiker snel bij het gewenste product door de ingebouwde geavanceerde filtering.

Uniek bij BeeS-Sport is de ‘Voor u Opgemeten’ module. Hierbij kan de bezoeker aangeven wat de lengte of breedte van bijvoorbeeld zijn nieuwe shirt dient te zien. Op basis daarvan worden resultaten getoond. Zo weet de klant zeker dat het nieuwe kledingsstuk zal passen!

Benieuwd geworden naar de BeeS-Sport webshop? Bekijk de webshop dan hier.

Magento 2 webshop BeeS-Sprot.Sport.nl

Geef een reactie

*