Mijn stage bij Sebwite!

bobby-bouwmann

Mijn stage bij Sebwite!

2-3-2015 door Bobby Bouwmann
stage-bij-sebwite

Ik ben Bobby Bouwmann, 20 jaar. Ik ben een derdejaars Informatica student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Ik ga 20 weken stagelopen bij Sebwite met als opdracht een uren- en takensysteem te bouwen dat intern gebruikt gaat worden.

Passie

Mijn passie ligt bij webdevelopment en voornamelijk back-end development. Ik verdiep me graag in nieuwe technieken en probeer zoveel mogelijk bij te blijven met de nieuwe trends. Buiten werktijd ben ik druk bezig met kleine websites en web-applicaties.

Voor mijn stage was ik opzoek naar een klein team met een passie voor webdevelopment. Een team waar ik de begeleiding krijg die ik nodig heb, maar ook de kans om lekker mijn gang te gaan met een project. Sebwite was daarin keuze nummer 1. Ik ben daarom ook blij dat Sebwite mij deze kans geeft.

Laravel

Bij Sebwite waren ze enthousiast over mij en ik ook over Sebwite. Hierdoor was de stage snel en gemakkelijk geregeld. Hier kan ik verder met mijn passie en het nieuwste PHP Framework Laravel 5. Het doel is dan ook om een applicatie te maken die makkelijk te beheren is maar ook daadwerkelijk in de praktijk gebruikt kan worden. Hierbij krijg ik hulp van Silvan die mij tips geeft, maar ook mee helpt met het uitdenken van bijvoorbeeld de database.

Geef een reactie

*