MailChimp templates op maat

Sebwite ontwikkelt MailChimp templates op maat zodat de huisstijl van jouw onderneming ook terugkomt in de nieuwsbrief

mailchimp

WAT IS MAILCHIMP?

MailChimp is een professionele e-mailmarketing service om eenvoudig en snel nieuwsbrieven te versturen. Wereldwijd is MailChimp één van de meest gebruikte nieuwsbriefsystemen dat zich blijft ontwikkelen en aanpassen. Naast de gebruiksvriendelijkheid is het ook nog erg betaalbaar. Je kunt tot 2000 ontvangers gratis nieuwsbrieven versturen en indien je de nieuwsbrief naar meer ontvangers wilt toesturen schalen de kosten mee.

Waarom MailChimp?
Een ontwerp op maat

Sebwite maakt een MailChimp-template op maat die aansluit bij de huisstijl en de website.

Eenvoudig

Via MailChimp is het zeer eenvoudig om met het template nieuwsbrieven te versturen.

Uitgebreid contactbeheer

Deel je contactpersonen in één of meerdere groepen in voor de beste benadering.

vandermeerinterieur-nieuwsbrief

Een ontwerp op maat

De branding van een bedrijfsnaam wordt steeds belangrijker. Het is daarom belangrijk dat een huisstijl goed terugkomt in het ontwerp van een website maar dus ook in vormgeving van een nieuwsbrief. Sebwite ontwikkelt een MailChimp-template op maat waarmee je eenvoudig zelf vanuit MailChimp nieuwsbrieven kan versturen. Door de mogelijkheid om deze dynamisch op te bouwen kan elke nieuwsbrief een unieke indeling krijgen.

Bij het opbouwen van een nieuwsbrief kun je uit meerdere indelingen kiezen. Zo kun je er voor kiezen om een afbeelding links te plaatsen en de tekst rechts van de afbeelding. Door dit bij de volgende alinea te spiegelen krijgt de nieuwsbrief een indeling die prettig leesbaar is.  Naast deze twee indelingen zijn er nog meer mogelijkheden om de nieuwsbrief naar eigen wens op te bouwen.

nieuwsbrief

Integratie met de website

Het is belangrijk om als onderneming manieren te faciliteren waarmee je doelgroep op de hoogte kan worden gehouden. Eén van die manieren is om de mogelijkheid te bieden dat men zich via jouw website kan inschrijven op jouw nieuwsbrief.

Indien gewenst implementeren wij bij de WordPress website het inschrijfformulier waarmee bezoekers zich kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief en direct op de lijst in MailChimp worden gezet. Hierdoor kan men zich automatisch inschrijven zonder jouw tussenkomst.