Magento 2 webshops

Met een ervaren team programmeurs ontwikkelt Sebwite webshops in Magento 2
waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en conversie.

 

magento-2-logo

Magento 2 webshop (al vanaf €5000)

Magento is het populairste webshop CMS van dit moment en sinds kort is hier een nieuwe versie van: Magento 2. Sebwite is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops in Magento 2 en naast het ontwikkelen van de webshops bouwen wij ook aan extensies en nieuwe functionaliteiten.

Magento 2 biedt alles wat je van een webshop mag verwachten. Productbeheer, productvariaties, voorraadbeheer, orderbeheer, klantbeheer, meertaligheid, meerdere valuta’s, meerdere klasse verzendkosten en noem maar op. Met een webshop in Magento 2 bent u klaar voor een nieuwe fase met uw onderneming.

Ben je bekend met Magento maar ben je benieuwd wat de voordelen zijn ten opzichte van Magento 2? Daar schreven we een blogbericht over »

Enkele Magento2 referenties
IYS HENGELSPORT

Bekijk case »

BHVtotaal.nl

Bekijk case »

Lees verderInklappen
Doublepoint

Bekijk case »

Intelligent Nutrients

Binnenkort live!

Lees verderInklappen
Nieuwe Magento webshop? (al vanaf €5000!)

We komen graag vrijblijvend langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op
Enkele functionaliteiten van Magento 2 uitgelicht:
Productbeheer

De basis van een webshop is het presenteren van de producten. In Magento 2 is het productbeheer zoals het toevoegen en bewerken zeer eenvoudig. Door de gebruiksvriendelijke interface is een product snel toegevoegd of aangepast.

Voorraadbeheer

Het snel kunnen leveren van bestellingen is een zeer belangrijke factor die het succes van een webshop bepaald. Een goed voorraadbeheer is daarom essentieel. In Magento 2 kan de voorraad per product en per productvariatie nauwkeurig worden bijgehouden. Tevens zijn er koppelingen mogelijk met externe systemen.

Orderbeheer

Voor het goed laten verlopen van een bestelling van moment van bestellen tot afleveren is een duidelijk en uitgebreid orderbeheer belangrijk. Bij Magento 2 kunt per bestelling nauwkeurig de status volgen en indien nodig handmatig aanpassen en/of aanvullen.

Verzending

Het bepalen van verzendkosten is één van de manieren waar een webshop zich op kan onderscheiden. Magento 2 biedt vele mogelijkheden om de verzendkosten per regio of gebied nauwkeurig te bepalen zodat de klant een zo scherp mogelijk tarief betaald.

Statistieken & Rapporten

Meten is weten, dat begrijp jij als ondernemer ook. Met de statistieken en rapportage-mogelijkheden van Magento 2 heb je alle benodigde informatie om de webshop op de cijfers aan te sturen.

Maatwerkkoppeling

De kracht van online ondernemen is de mogelijkheid om processen te automatiseren. Sebwite ontwikkelt maatwerk-extensies voor Magento 2 om de gewenste koppeling tussen systemen te realiseren.

Magento 2 extensies door Sebwite

Naast de ontwikkeling van maatwerk Magento 2 webshops , ontwikkelt Sebwite ook Magento 2 extensies.

MAGENTO 2 EXTENSIES