Magento 2 webshops

Met een ervaren team programmeurs ontwikkelt Sebwite webshops in Magento 2
waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en conversie.

 

Magento 2 webshop

Magento is het populairste webshop CMS van dit moment en sinds kort is hier een nieuwe versie van: Magento 2. Sebwite is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops in Magento 2 en naast het ontwikkelen van de webshops bouwen wij ook aan extensies en nieuwe functionaliteiten.

Magento 2 biedt alles wat je van een webshop mag verwachten. Productbeheer, productvariaties, voorraadbeheer, orderbeheer, klantbeheer, meertaligheid, meerdere valuta’s, meerdere klasse verzendkosten en noem maar op. Met een webshop in Magento 2 bent u klaar voor een nieuwe fase met uw onderneming.

Ben je bekend met Magento maar ben je benieuwd wat de voordelen zijn ten opzichte van Magento 2? Daar schreven we een blogbericht over »

E-commerce oplossing voor elke situatie

Magento B2C webshop

Sebwite is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk B2C webshops in Magento. Door onze ruime ervaring met Magento 2, een breed klantportfolio in uitéénlopende branches én jarenlange ervaring in e-commerce zijn wij de strategische langetermijnpartner voor het bouwen en onderhouden van webshops.

Door de combinatie van technische kennis en specialisatie in conversie-optimalisatie weten wij webshops te bouwen die gebruiksvriendelijk zijn, gemakkelijk in beheer en flexibel zijn om mee te groeien met het bedrijf

Magento B2B webshop

Sebwite is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk B2C webshops in Magento. Door onze ruime ervaring met Magento 2, een breed klantportfolio in uitéénlopende branches én jarenlange ervaring in e-commerce zijn wij de strategische langetermijnpartner voor het bouwen en onderhouden van webshops.

Door de combinatie van technische kennis en specialisatie in conversie-optimalisatie weten wij webshops te bouwen die gebruiksvriendelijk zijn, gemakkelijk in beheer en flexibel zijn om mee te groeien met het bedrijf

Benieuwd naar Magento 2?

Benieuwd hoe Magento 2 in te zetten is voor jouw webshop?

Magento 2 cases waar we trots op zijn

BodyenGymShop.nl

Alles voor sportend Nederland

Body en Gym Shop levert alles voor sportend Nederland: van Eiwitten, Aminozuren tot sportkleding. Body en Gym Shop maakte al langere tijd gebruik van een Magento 1 webshop. Na jaren gebruik werd het tijd voor een nieuwe webshop. Aan Sebwite de vraag om hier invulling aan te geven.

De webshop is in zijn geheel verbeterd, van ontwerp tot functionaliteiten. Al tijdens de ontwerpfase hebben we tot in detail rekening gehouden met de wensen van Body en Gym Shop. Resultaat? Een strak uitziend ontwerp dat aansluit bij de doelgroep.

Voor Body en Gym Shop hebben we tevens een migratie uitgevoerd van Magento 1 naar Magento 2. Hiermee is alle data vanuit de oude shop overgekomen; van producten tot klantaccounts. Makkelijk, want dan kan elke klant met zijn al bestaande account inloggen in de nieuwe webshop!

BHVtotaal

Compleet assortiment BHV producten

De oude webshop van BHVtotaal draaide op Drupal. Omdat deze webshop inmiddels verouderd was kwam de vraag om een vernieuwde webshop op te zetten. Hiervoor hebben we bij BHVtotaal Magento 2 aanbevolen.

Voor het nieuwe ontwerp is er gekozen voor frisse kleuren, een brede opzet, duidelijke ‘actieve’ kleuren (oranje), personalisatie en diverse handige functionaliteiten zodat de bezoeker gemakkelijk alle producten kan vinden en snel een bestelling kan afronden.

Voor BHVtotaal hebben we onder andere een maatwerk btw-switcher ontwikkeld. Dit is een Magento 2 extensie die het mogelijk maakt om snel te wisselen tussen prijzen inclusief en exclusief btw.

Enkele functionaliteiten van Magento 2 uitgelicht:

Productbeheer

De basis van een webshop is het presenteren van de producten. In <strong>Magento 2 </strong>is het productbeheer zoals het toevoegen en bewerken zeer eenvoudig. Door de gebruiksvriendelijke interface is een product snel toegevoegd of aangepast.

Voorraadbeheer

Het snel kunnen leveren van bestellingen is een zeer belangrijke factor die het succes van een webshop bepaald. Een goed voorraadbeheer is daarom essentieel. In Magento 2 kan de voorraad per product en per productvariatie nauwkeurig worden bijgehouden. Tevens zijn er koppelingen mogelijk met externe systemen.

Orderbeheer

Voor het goed laten verlopen van een bestelling van moment van bestellen tot afleveren is een duidelijk en uitgebreid orderbeheer belangrijk. Bij Magento 2 kunt per bestelling nauwkeurig de status volgen en indien nodig handmatig aanpassen en/of aanvullen.

Verzending

Het bepalen van verzendkosten is één van de manieren waar een webshop zich op kan onderscheiden. Magento 2 biedt vele mogelijkheden om de verzendkosten per regio of gebied nauwkeurig te bepalen zodat de klant een zo scherp mogelijk tarief betaald.

Statistieken & Rapporten

Meten is weten, dat begrijp jij als ondernemer ook. Met de statistieken en rapportage-mogelijkheden van Magento 2 heb je alle benodigde informatie om de webshop op de cijfers aan te sturen.

Maatwerkkoppeling

De kracht van online ondernemen is de mogelijkheid om processen te automatiseren. Sebwite ontwikkelt maatwerk-extensies voor Magento 2 om de gewenste koppeling tussen systemen te realiseren.

Magento 2 webshop laten ontwikkelen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Magento 2 voor jouw webshop?