Magento 2 B2C webshops

 

Met een ervaren team ontwikkelt Sebwite Magento 2 B2C webshops met behulp van Magento 2
waarbij de focus ligt op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en conversies.

Magento B2C webshop

Magento 2 is de langverwachte opvolger van het succesvolle Magento 1. Al sinds de eerste beta releases in november 2014 zijn wij druk met dit nieuwe e-commerce platform aan de slag gegaan. Inmiddels kunnen we wel zeggen dat we dè Magento 2 specialist zijn! Magento 2 is het ideale platform voor een B2C webshop.

Magento 2 biedt alles wat je van een webshop mag verwachten. Productbeheer, productvariaties, voorraadbeheer, orderbeheer, klantbeheer, meertaligheid, meerdere valuta’s, meerdere klasse verzendkosten en noem maar op. Met een webshop in Magento 2 bent u klaar voor een nieuwe fase met uw onderneming.

Waarom Magento 2 voor jouw B2C webshop?

Voor alle devices

Eén van de grootste frustraties van Magento 1 was dat het niet geoptimaliseerd was voor telefoons en tablets. Daarom is Magento 2 vanuit het ‘mobile first‘-principe opgebouwd. Op telefoons en tablets worden nu enkel de benodigde gegevens geladen, en dat merk je in de snelheid!

Snelheid

Magento 2 is niet simpelweg een update van Magento 1. De code is in zijn geheel opnieuw opgebouwd, waardoor er gebruik gemaakt kon worden van de nieuwste technieken. Dit resulteert in een moderne en snelle e-commerce oplossing!

Magento 2 <3 SEO

Waar Magento 1 nog achterbleef met SEO mogelijkheden, is hiermee in Magento 2 optimaal rekening gehouden. Zo worden er standaard zoekmachine vriendelijke url’s opgebouwd en zijn er koppelingen mogelijk met tools zoals Google Analytics en Google Adwords.

MAGENTO 2 EXTENSIES DOOR SEBWITE

Naast de ontwikkeling van maatwerk Magento 2 webshops,
ontwikkeld sebwite ook Magento 2 extensies

Magento B2C cases waar we trots op zijn.

Doublepoint.nl

Een ware passie voor audio

Doublepoint draaide op een verouderde Magento 1 installatie. Hieraan wilde Doublepoint nog veel wijzigingen doen. Op aanbevelen van Sebwite zijn we over gegaan naar Magento 2. Hiermee zouden we direct een webshop voor het lange termijn hebben.

We hebben het ontwerp opgefrist en veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Deze functionaliteiten dragen allemaal bij aan een hoger aantal bezoekers en meer conversies.

Na ontwikkeling hebben we de data van de oude webshop gemigreerd naar de nieuwe Magento 2 webshop. Hierdoor stonden direct producten, categorieën en klantgegevens ook in de nieuwe webshop!

 

BodyenGymShop.nl

Alles voor sportend Nederland

Body en Gym Shop levert alles voor sportend Nederland: van Eiwitten, Aminozuren tot sportkleding. Body en Gym Shop maakte al langere tijd gebruik van een Magento 1 webshop. Na jaren gebruik werd het tijd voor een nieuwe webshop. Aan Sebwite de vraag om hier invulling aan te geven.

De webshop is in zijn geheel verbeterd, van ontwerp tot functionaliteiten. Al tijdens de ontwerpfase hebben we tot in detail rekening gehouden met de wensen van Body en Gym Shop. Resultaat? Een strak uitziend ontwerp dat aansluit bij de doelgroep.

Voor Body en Gym Shop hebben we tevens een migratie uitgevoerd van Magento 1 naar Magento 2. Hiermee is alle data vanuit de oude shop overgekomen; van producten tot klantaccounts. Makkelijk, want dan kan elke klant met zijn al bestaande account inloggen in de nieuwe webshop!

Magento 2 mogelijkheden uitgelicht

Productbeheer

De basis van een webshop is het presenteren van de producten. In Magento 2 is het productbeheer zoals het toevoegen en bewerken zeer eenvoudig. Door de gebruiksvriendelijke interface is een product snel toegevoegd of aangepast.

Voorraadbeheer

Het snel kunnen leveren van bestellingen is een zeer belangrijke factor die het succes van een webshop bepaald. Een goed voorraadbeheer is daarom essentieel. In Magento 2 kan de voorraad per product en per productvariatie nauwkeurig worden bijgehouden. Tevens zijn er koppelingen mogelijk met externe systemen.

Orderbeheer

Voor het goed laten verlopen van een bestelling van moment van bestellen tot afleveren is een duidelijk en uitgebreid orderbeheer belangrijk. Bij Magento 2 kunt per bestelling nauwkeurig de status volgen en indien nodig handmatig aanpassen en/of aanvullen.

Verzending

Het bepalen van verzendkosten is één van de manieren waar een webshop zich op kan onderscheiden. Magento 2 biedt vele mogelijkheden om de verzendkosten per regio of gebied nauwkeurig te bepalen zodat de klant een zo scherp mogelijk tarief betaald.

Statistieken & Rapporten

Meten is weten, dat begrijp jij als ondernemer ook. Met de statistieken en rapportage-mogelijkheden van Magento 2 heb je alle benodigde informatie om de webshop op de cijfers aan te sturen.

Maatwerkkoppeling

De kracht van online ondernemen is de mogelijkheid om processen te automatiseren. Sebwite ontwikkelt maatwerk-extensies voor Magento 2 om de gewenste koppeling tussen systemen te realiseren.

Nieuwe Magento webshop? (al vanaf €4000!)

We komen graag vrijblijvend langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Magento 2 is hèt platform voor een professionele webshop. Het heeft alles wat je van een professioneel e-commerce platform mag wensen. Magento 2 is een stabiel, snel en compleet en daarom ook geschikt voor zowel een kleine als grote webshop! Benieuwd naar de mogelijkheden van Magento 2? We geven ook graag een demo! Neem gerust contact op.

Wat je kunt verwachten van een Magento 2 webshop door Sebwite:

 • Een snelle en stabiele webshop
 • Een webshop die goed werkt op zowel destkop, tablet als telefoon
 • Optimaal geoptimaliseerd voor Google, we hebben hier onze eigen extensie voor
 • Een webshop die gebruiksvriendelijk is in beheer, met meerdere gebruikers tegelijk
 • Een veilige webshop, met beveiligde verbinding (SSL)
 • Koppeling met verzendservice naar keuze
 • Koppeling met Payment Service Provider naar keuze
 • Koppeling met diverse diensten affiliate diensten mogelijk:Beslist.nl, Marktplaats, Vergelijk.nl, TradeTracker, Tweakers.nl etc.

Magento 2 biedt standaard al tal van mogelijkheden, maar is nog verder uit te breiden met zogenoemde ‘extensies’. Dit zijn add-ons voor het e-commerce platform waarmee functies zijn toe te voegen of uit te breiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • SmartSearch – voor het verbeteren van de standaard zoekresultaten van Magento 2.
 • Blog – een blog mag niet missen bij een goede webshop!
 • Optimalisaties aan de filters van Magento 2, bijvoorbeeld het gebruiken van de filters zonder de pagina te herladen!
 • One Step Checkout – hiermee veranderen we de afrekenpagina zo dat alle velden in één opslag te zien zijn. De gebruiker weet direct waar die aan toe is.

Benieuwd wat we nog meer aan een Magento 2 webshop kunnen toevoegen middels extensies? Neem dan vooral even contact met ons op!

Magento 2 is tevens te koppelen aan externe diensten, denk hierbij bijvoorbeeld aan een boekhoud, voorraad of betaalsysteem. Hieronder een aantal voorbeelden van koppelingen die mogelijk zijn:

 • Koppeling met Exact Online
 • Koppeling met affiliate diensten zoals: Beslist.nl, Marktplaats, Vergelijk.nl, TradeTracker, Tweakers.nl etc.
 • Koppeling met nieuwsbriefsysteem zoals MailChimp

Al sinds de eerste beta-releases in november 2014 zijn we bezig met Magento 2. We kunnen inmiddels wel zeggen dat we dè specialist in Magento 2 zijn. Door deze ruime ervaring weten we goed wat er mogelijk is en kunnen we goed met jullie wensen meedenken. We bouwen niet alleen een webshop, maar gaan samen een heel traject aan.

We beginnen met een analyse van de concurrentie en de huidige webshop (als deze aanwezig is). Zo weten we goed waar de verbeterpunten liggen. Op basis hiervan maken we een ontwerp in het verlengde van jouw branche en eventueel de al bestaande huisstijl. Zodra jullie tevreden zijn met de ontwerpen beginnen we aan het omzetten naar de werkende webshop. Omdat we tijdens de ontwerp-fase al goed over elke stap hebben nagedacht weet je precies hoe de webshop zal gaan werken. Vervolgens leveren we de webshop op op een testomgeving. Hier kun je de webshop uitvoerig testen en feedback geven. Nadat deze feedback verwerkt is kunnen we een moment gaan inplannen om live te gaan met de webshop!

 

Hier komt nog tekst.