Magento 2 extensies

Sebwite ontwikkelt naast maatwerk Magento 2 webshops ook handige extensies!

Naast de ontwikkeling van maatwerk Magento 2 webshops , ontwikkelt Sebwite ook extensies voor Magento 2. Op deze pagina vind je de door ons ontwikkelde extensies die gratis te downloaden zijn via GitHub. Heb je een vraag over een Magento 2 extensie of idee als aanvulling op één van onze extensies, neem dan gerust contact op.

smart-search-sebwite-website4

Smart Search extensie voor Magento 2

Voor Magento 2 hebben we een smart search functionaliteit ontwikkeld waarbij de klant tijdens het typen in het zoekveld direct de meest relevante resultaten onder het zoekveld ziet verschijnen. Door deze toevoeging op Magento 2 zal de klant sneller de gewenste producten vinden en dus eerder het afrekenproces doorlopen.

BEKIJK DE EXTENSIE OP GITHUB

product-category-sidebar-magento

Sidebar met categoriën

Met deze Magento 2 extensie maak je van je zijbalk een overzicht met hoofdcategorieën en subcategorieën. Door deze extensie kan een bezoeker snel navigeren en de juiste productcategorie vinden voor hetgeen hij zoekt.

BEKIJK DE EXTENSIE OP GITHUB

product-downloads-magento

Producten downloads

Bij de Producten downloads extensie voor Magento 2 wordt er in het CMS een extra tabblad toegevoegd waar je tot 10 downloads een een product kunt koppelen. De downloads zijn bij een productpagina op te halen en zelf te positioneren.

BEKIJK DE EXTENSIE OP GITHUB

feedback-company-magento2

The Feedback Company extensie

Met behulp van onze The Feedback Company extensie voor Magento 2 kun je eenvoudig je score, aantal reviews en de reviews zelf tonen binnen je Magento 2 webshop. Elke twee uur worden de laatste reviews opgehaald zodat deze altijd actueel zijn.

Meer over de Feedback Company extensie

facebook-comments-disqus

Social Product Questions

Met behulp van onze Social Product Questions extensie voor Magento 2 voeg je eenvoudig een vraag en antwoord tab toe aan je productpagina. Je kunt hierbij kiezen uit twee aanbieders: Facebook comments of Disqus. Beide opties zijn eenvoudig in te stellen vanuit het beheerpaneel van Magento.

Meer over de Social Product Questions extensie