Laravel 5.0

silvan-laroo

Laravel 5.0

29-12-2014 door Silvan Laroo
Laravel5

Wij bouwen erg graag (complexere) webapplicaties, van cursusadminstratiesysteem tot maatwerk beheersysteem. Voorafgaand aan een project bepalen we welk systeem optimaal is voor dat project. Voor de meeste websites volstaat WordPress, hiermee is een site eenvoudig te beheren en te onderhouden. In andere gevallen zijn de wensen wat complexer, hiervoor gebruiken we het PHP framework Laravel.

Laravel

Met Laravel bouwen we projecten vanaf het begin af aan op, helemaal naar wens van de klant. Hierdoor sluit de webapplicatie optimaal aan bij de processen van de klant. Dit resulteert in een zo gebruiksvriendelijk mogelijke webapplicatie.

Laravel biedt nog meer voordelen. Zo zijn de webapplicaties gebouwd met Laravel enorm schaalbaar en flexibel. Dit wil zeggen dat er eenvoudig functies bijgebouwd kunnen worden zonder dat de webapplicatie op de schop moet. Hierdoor is het mogelijk om eerst een basis van de webapplicatie op te zetten, om te kijken hoe deze werkt, om hier vervolgens op door te bouwen. Ook biedt Laravel het voordeel dat het erg snel blijft, hoe complex de handelingen ook zijn.

Laravel 5.0

We hebben Laravel al voor vele projecten ingezet. Januari 2015 zal er een grote update uitkomen van dit populaire framework, namelijk Laravel 5.0. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de belangrijkste aanpassingen binnen Laravel.

Authenticatie

Authenticatie binnen Laravel wordt nog makkelijker. In Laravel 5.0 zijn er standaard functies toegevoegd die het mogelijk maken om eenvoudig veilige registratie en login mogelijkheden toe te voegen.

Socialite

Socialite maakt het mogelijk om eenvoudig in te loggen middels social media kanalen. Hierdoor hoeft een gebruiker zich niet te registreren, maar kan deze direct inloggen met bijvoorbeeld zijn Facebook of Twitter account.

Een complete lijst van veranderingen zal na de release op laravel.com te vinden zijn.

Geef een reactie

*