Eerste Magento 2 extensie gelanceerd

silvan-laroo

Eerste Magento 2 extensie gelanceerd

2-4-2016 door Silvan Laroo
magento2-smart-search-extensie

Onlangs hebben wij onze eerste Magento 2 extensie gelanceerd! En meteen niet de minste, een smart search integratie. Bij veel gebruikers die starten met een nieuwe Magento 2 webshop is het ontbreken van deze functie een groot gemis. Standaard biedt Magento namelijk enkel een zoekfunctie waar de gebruiker de zoekresultaten ziet op een nieuwe pagina. Met onze smart search extensie wordt dat een stuk eenvoudiger en krijgt de gebruiker direct feedback!

Smart search!

De extensie werkt erg eenvoudig. Na installatie van de extensie wordt de standaard zoekfunctie van Magento 2 vervangen door onze smart search integratie. Hiervoor hoeft verder niks geconfigureerd te worden. In de zoekresultaten worden de gevonden producten getoond inclusief: titel, afbeelding, prijs en eventueel de aanbiedingsprijs.

Zelf aan te passen

Standaard wordt de smart search-extensie geleverd met een minimale styling gebaseerd op het standaard Magento 2 Luma thema. Vanuit deze basis kan de extensie gemakkelijk naar eigen wensen worden gestyled.

Gratis beschikbaar

Onze smart search-extensie is vanaf nu gratis te installeren binnen jouw Magento 2 webshop! Ook de code hiervoor is openbaar gesteld zodat andere ontwikkelaars hiermee aan de slag kunnen. De installatie instructies zijn te vinden op Github.

BEKIJK DE EXTENSIE OP GITHUB

Geef een reactie

*