Een nieuw jaar, een nieuwe stap, een nieuwe identiteit!

Na 5 jaar werd het tijd voor een nieuw logo en een frissere identiteit!

sebwite-logo

Een nieuw jaar, een nieuwe stap, een nieuwe identiteit!

5-1-2015 door Sebwite

Op 2 januari werd bij Sebwite de eerste Sebwite Nieuwjaarsborrel georganiseerd waarbij we terugkeken op een geweldig jaar. In 2014 hebben we enkele nieuwe teamleden mogen verwelkomen, hebben we weer vele gave projecten neergezet en vielen we in de prijzen bij de Sterkste Schakel 2014. En dit zijn dan slechts enkele hoogtepunten van 2014. Ook presenteerde we onze nieuwe identiteit: een nieuw logo, een nieuwe website en opgefrist kantoor. Na 5 jaar werd het tijd voor een nieuwe identiteit en daarom hebben we hier de laatste maanden van 2014 hard aan gewerkt.

Een nieuw logo

Na 5 jaar werd het tijd voor een nieuw logo en een frissere identiteit. Het nieuwe logo straalt uit wie we willen zijn: duidelijk en scherp. Door de scherpe lijnen en symmetrie is het een duidelijk en herkenbaar beeldmerk.

Een nieuwe website

Naast een nieuw logo werd het ook tijd om onze eigen website grondig aan te pakken. We zijn helemaal opnieuw begonnen en stelden onszelf eerst de vraag hoe een website anno 2015 eruit moet zien. Naast een responsive design en het gebruik van de laatste technieken voor video en transities hebben we ook vooral nagedacht hoe we de content moesten presenteren om deze goed tot haar recht te laten komen. Door gebruik te maken van duidelijk iconen, diverse soorten lettergroottes en kleuren zijn we tot een modern en gebruiksvriendelijke website gekomen.

Een fris kantoor

De nieuwe huisstijl hebben ook we meteen verwerkt op de plek waar het allemaal gebeurt: het kantoor. Stap voor stap maken we onze werkplek weer een beetje meer inspirerend. Benieuwd hoe het is geworden? Kom gerust even langs!

Geef een reactie

*