Zoekmachine optimalisatie

online-marketing

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie, op zijn Engels Search Engine Optimization (SEO), is een goedkope manier om meer bezoekers naar uw website te krijgen. In Nederland is Google veruit de meest gebruikte zoekmachine. Het doel van zoekmachine-optimalisatie is dus dat uw website hoger in Google wordt weergegeven.

Beter gevonden worden in Google kan op vele manieren, Google kijkt naar honderden factoren om te bepalen hoe relevant uw website is voor de zoekopdracht van de gebruiker. Sebwite heeft de kennis in huis om deze factoren aan te pakken zodat u hoger in Google wordt weergegeven en dus meer potentiële klanten naar uw website haalt met als doel meer omzet uit de website te genereren.

Zoekmachine-optimalisatie is een doorlopend proces
1. Analyse
2. Strategie bepalen
3. Resultaten
keyword_research-copy

1. Analyse en zoekwoordonderzoek

We beginnen ons eerst met verdiepen in de branche om een goed zoekwoordonderzoek te doen. Op die manier bepalen we welke zoektermen relevant en belangrijk zijn voor jouw website en onderneming. We baseren dit op basis van het product/dienst dat wordt geleverd en de concurrentie op het internet. In een zoekwoordonderzoek worden de zoekvolumes van de diverse zoektermen vermeld.

Keywordanalyse

2. Strategie bepalen

Als het zoekwoordonderzoek is gedaan is de volgende stap om vanuit daar een strategie te bepalen. Op basis van de gewenste doelstelling wordt er gekeken welke zoekwoorden het meest belangrijk zijn.

online-marketing

3. Resultaten

Op frequente basis worden de resultaten geanalyseerd (stap 1). Aan de hand van de gestelde doelstelling(en) en de analyse wordt er in overleg besloten wat de nieuwe strategie wordt. Zoekmachine-optimalisatie is een doorlopend proces en is nooit klaar. Doordat Google regelmatig het zoekalgoritme aanpast en verbetert is het erg belangrijk om de resultaten goed te analyseren. Het kan gebeuren dat een aanpassing aan het zoekalgoritme effect heeft op de posities in de zoekmachines. Dit kan worden beschouwd als een gevaar maar biedt juist ook veel kansen.

Enkele klanten waar wij zoekmachine-optimalisatie voor uitvoeren
AED

AED.nl is een webshop voor de AED-hulpverlener. AED.nl heeft alleen de betrouwbaarste AED’s met bijbehorende accessoires en oefenmaterialen die nodig zijn voor succesvol reanimeren en defibrilleren.

BHVtotaal

BHVtotaal biedt alles op het gebied van bedrijfshulpverlening. Van AED’s tot verbandkoffers.

CCB Planner

Cursusadministratie-systeem gebouwd in Laravel. Een flexibele, schaalbare webapplicatie naar wensen van CCB-Groep.