WordPress webdesign specialisten

Wij ontwikkelen professionele en conversiegerichte websites in WordPress

wordpress-webdesign

WordPress webdesign

Sebwite is een team van ervaren WordPress specialisten. Wij ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren websites voor computer en mobiele telefoons op basis van WordPress. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee een website heel gemakkelijk kan worden onderhouden. Onze websites zijn daarom dynamisch zodat deze kunnen meegroeien met de groei van een onderneming. Ons uitgangspunt is dan ook dat wij een website afleveren waarbij de content zonder onze tussenkomst kan worden uitgebreid en aangepast.

Sebwite Layouts

Wij hebben een toevoeging ontwikkeld op WordPress waarmee onze klanten nóg flexibeler zijn in het onderhouden van hun website. Dit is Sebwite Layouts. Ondanks dat WordPress uit zichzelf al erg gebruiksvriendelijk is, kunnen onze klanten in tegenstelling tot de basis van WordPress, met Sebwite Layouts zelf pagina’s opbouwen.

Meer informatie over Sebwite Layouts

Let's meet! We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

We zijn benieuwd naar je opdracht en gaan graag voor je aan de slag.

Let's meet!
Enkele WordPress referenties
IkMaakBezwaar.nl

Via de website Ikmaakbezwaar.nl kunnen particuliere huiseigenaren gratis door Ikmaakbezaar.nl bezwaar laten maken tegen hun WOZ-aanslag. Met een lagere WOZ-waarde heeft de huiseigenaar belastingvoordelen t.o.v. een hogere WOZ-waarde.

Stekon

Stekon is opgericht in 1987 en is producent en leverancier van elektronische (mobiele) weegschalen. Direct na de oprichting van Stekon werden wij dealer van Celtron load cells.

Harco Loor

Harco Loor Design staat bekend om zijn unieke lamp-ontwerpen die bestaan uit bestaan uit fijne materialen met kleurrijk glaskristal.

Academie Artemis

Academie Artemis is een hogeschool voor styling en vormgeving, gericht op interieur, mode, media, food en retail. Academie Artemis biedt de voltijdopleiding Bachelor Allround Styling en 6 deeltijdopleidingen. Daarnaast biedt de academie verschillende basiscursussen op het gebied van styling en vormgeving.

Molta Luce

Molta Luce Verlichting is de design winkel in moderne en decoratieve verlichting voor zowel consumenten, interieurarchitecten en woning inrichters. Het bedrijf richt zich op het hogere segment: verlichting met kwaliteit en een bijzonder design.

Re5al

Re5al verkoopt temperatuurmeters en kan deze zelf kalibreren middels hun kalibratielaboratorium.

responsive-design

Responsive design

Sebwite ontwikkelt websites met een responsive design. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid. Doordat de website zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken krijgt de bezoeker de optimale weergave voor de beste gebruikerservaring.

Optimale gebruikerservaring

Het is bekend dat bezoekers sneller dan ooit beslissen of zij verder gaan op een website of niet. Met de enorme toename van het gebruik van tablets en smartphones is dit niet anders geworden. Enkele belangrijke punten waar we op letten is het zorgen voor een snelle laadtijd, het plaatsen van grote knoppen en het zorgen voor een prettige leesbaarheid van de teksten.

sebwite-layouts-klein

Wat is Sebwite Layouts en hoe werkt het?

WordPress staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid en de eenvoudigheid om teksten en afbeeldingen aan te passen. Sebwite heeft een extra functionaliteit ontwikkeld waarmee het zeer eenvoudig is om zelf pagina’s naar wens op te bouwen, Sebwite Layouts. Met Sebwite Layouts kun je zelf pagina’s blok voor blok opbouwen. Hierdoor krijgen pagina’s een eigen karakter en kun je gemakkelijk pagina’s aanvullen. Je kunt hierdoor eenvoudig nieuwe landingpages opbouwen voor bepaalde campagnes die er visueel goed uit zien.

Meer over Sebwite Layouts

Ontwerp in huisstijl

De kracht van herhaling is een veelgehoord gezegde in de marketingwereld. Dit geldt niet alleen voor de marketingboodschap maar ook voor de huisstijl van een onderneming. De huisstijl, of branding, dient in alle communicatie-uitingen gelijk te zijn omdat dit een bepaald gevoel meegeeft. Op basis van een bestaande huisstijl ontwerpen wij een website die de juiste boodschap uitstraalt en het juiste gevoel geeft aan de bezoeker.

Gebruiksvriendelijk

Gemiddeld besluit een bezoeker binnen drie seconden of ze op de website willen blijven. Het is daarom belangrijk dat je een bezoeker binnen deze tijd overtuigt om verder te lezen op je website. Wij ontwikkelen websites vanuit deze gedachten en daarom zorgen wij voor een snelle laadtijd en een verpletterend ontwerp dat meteen de aandacht trekt van de bezoeker. You will never get a second chance to make a first impression. Een professionele website met een intuïtief ontwerp geeft een geweldige eerste indruk.

Conversiegericht

In alle gevallen dient een website voor meer omzet te zorgen, maar een website kan hier op meerdere manieren aan bijdragen. Het is belangrijk om het gestelde doel vooraf duidelijk te definiëren. Of het doel nu is om meer e-mailadressen te verkrijgen, meer brochures te laten downloaden of meer offerte-aanvragen te generen, een goede website begint bij het ontwerp en een duidelijke interface. Wij ontwerpen en ontwikkelen doeltreffende websites.

Technieken en software die wij gebruiken

Voor het ontwikkelen van websites gebruiken we diverse technieken en software.
Bekijk onze meest gebruikte technieken.

css3-wit
CSS3

CSS3 is de techniek die we gebruiken om de styling voor je website aan te geven. Welke kleur kopjes, tekst, en links krijgen bijvoorbeeld.

html5-wit
HTML5

HTML5 is de techniek waarmee we de structuur van je website opzetten. Hiermee bepalen we bijvoorbeeld waar het menu komt, of waar de teksten komen te staan.

illustrator-wit
Illustrator

Met het programma Illustrator ontwerpen wij unieke iconen voor websites, webshops en maatwerk beheersystemen. Hiermee krijgt het product zijn eigen identiteit en een prettige interface voor een goede gebruikerservaring.

typekit-wit
Typekit

Typekit is een dienst van Adobe die het mogelijk maakt om alternatieve lettertypes te verwerken in een website. Naast het design zijn de lettertypes een belangrijk element om een website de juiste uitstraling te geven.

photoshop-wit
Photoshop

De eerste stap bij het maken van een website is het bepalen van vormgeving en de uitstraling. Het ontwerpen doen wij in Photoshop, waar we spelen met de vele mogelijkheden om tot een definitief ontwerp te komen.

wordpress-wit
WordPress

WordPress is de basis van de meeste websites die wij ontwikkelen. Met dit zeer gebruiksvriendelijke en Nederlandstalige beheersysteem kunnen onze klanten zelf de content op hun website aanpassen en uitbreiden.

Waarom WordPress?

WordPress is gratis

Wij hebben bewust gekozen om de websites die wij ontwikkelen te bouwen met WordPress. Ten eerste is WordPress Open Source software. Dat houdt in dat het gebruik ervan geheel kosteloos is en de broncode vrij beschikbaar is. Hierdoor hoeven wij zelf geen contentbeheersysteem (CMS) te ontwikkelen en hoeven we de onderhoudskosten van een eigen CMS niet door te berekenen aan onze klanten.

Gebruiksvriendelijk

Iets meer dan 23% van de 10 miljoen meest bezochte websites draait op WordPress. Eén van de redenen dat WordPress zo populair is komt omdat WordPress zo gebruiksvriendelijk is. Ons uitgangspunt is dan ook dat onze klanten zonder onze tussenkomst de content van een website kunnen onderhouden en uitbouwen. Uiteraard staan we altijd klaar als er vragen zijn, maar al snel zal blijken dat alles logisch is en dat WordPress zeer gebruiksvriendelijk is.

Lees verderInklappen

Zoekmachine vriendelijk

WordPress is technisch al zoekmachine-vriendelijk opgebouwd. Hierdoor kunnen wij de websites die wij ontwikkelen eenvoudig nog beter optimaliseren zodat zoekmachines zoals Google en Bing de website goed kunnen indexeren. Om goed gevonden te worden is het namelijk belangrijk dat een website technisch goed wordt opgebouwd. Alleen dan zal een zoekmachine een website kunnen begrijpen en kunnen bepalen welke teksten en keywords veel waarde hebben.

Sebwite Layouts

Wij hebben een extra module op WordPress ontwikkeld waarmee onze klanten een website nog dynamischer kunnen opbouwen dan WordPress standaard al biedt. Hiermee kunnen onze klanten letterlijk een pagina opbouwen waardoor het zeer eenvoudig is om nieuwe landingpages of campangepagina’s op te bouwen. Tijdens onze kennismaking geven we graag een demonstratie van Sebwite Layouts!

Lees verderInklappen