Sebwite Layouts

Een krachtige toevoeging op WordPress om zelf een pagina met vele layouts op te bouwen.

Wat is sebwite layouts?

WordPress staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid en de eenvoudigheid om teksten en afbeeldingen aan te passen. Sebwite heeft een extra functionaliteit ontwikkeld waarmee het zeer eenvoudig is om zelf pagina’s naar wens op te bouwen, Sebwite Layouts. Met Sebwite Layouts kun je zelf pagina’s blok voor blok opbouwen. Hierdoor krijgen pagina’s een eigen karakter en kun je gemakkelijk pagina’s aanvullen. Je kunt hierdoor eenvoudig nieuwe landingpages opbouwen voor bepaalde campagnes die er visueel goed uit zien.

Benieuwd naar een demonstratie?

Uiteraard laten we graag de vele mogelijkheden zien. Benieuwd naar een demonstratie, neem dan contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van Layouts?
Ruime keuze uit layouts

Standaard bevatten onze website al veel verschillende layouts. Bijvoorbeeld een layout met een call-to-action, een layout met referenties, een contactformullier en nog veel meer. Naast de standaard layouts ontwerpen we tijdens de ontwerpfase unieke layouts die speciaal aansluiten op de besproken wensen. Standaard is er al keuze uit ruim 15 soorten layouts!

Zelf pagina's opbouwen

Bij het aanmaken van een pagina kan je zelf blok voor blok (layout voor layout) bepalen hoe de pagina moet worden opgebouwd. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een blok van 2 kolommen om vervolgens daaronder een fotogalerij te plaatsen en daaronder een blok met een call-to action. Bij een andere pagina kun je bijvoorbeeld meteen beginnen met een call-to-action.

Eenvoudig aanpassen

Met de layouts kun je dus blok voor blok een pagina opbouwen. Mocht je later twijfelen of dit de juiste volgorde is voor de bezoeker, dan kun je gemakkelijk de volgorde van de layouts verschuiven. Dit maakt het ook mogelijk om bijvoorbeeld tijdelijk een extra layout toe te voegen op de homepage om een bepaalde aanbieding of melding prominent in beeld te brengen.

Een voorbeeld hoe een website wordt opgebouwd uit layouts
layouts-overzicht
En dit zeggen onze klanten over Sebwite Layouts
"Dit is fantastisch!"

“Wij zijn tevreden over het gebruik van WordPress in de vorm van tekstblokken en kunnen het iedereen aanraden, ook aan diegene die niet veel computerervaring hebben. Dit geeft vrijheid en het kost weinig tijd. ”

Lisette van der Schaaf
Online Marketeer – Mitchell van der Meij B.V.

"Dit werkt erg prettig!"

“Het is heel eenvoudig om zelf nieuwe pagina’s toe te voegen aan onze website en daarbij hebben we veel keuze over de layout van deze pagina’s door het gebruik van blokken. Of het nu een pagina is met 1 blok tekst, meerdere kolommen en/of tekst met foto’s!”

Jan Hemmers
Directeur – CCB-Groep

"Het is erg eenvoudig"

“De manier om met Sebwite Layouts je pagina zelf in te delen door middel van blokken bestaande uit verschillende ontwerpen is ideaal om je pagina zelf perfect in te delen!”

Maxime in het Veld
Online marketeer – Ruysch International

Ook zo benieuwd naar Sebwite layouts?

Wij leggen graag de mogelijkheden stap voor stap uit.

Neem contact op