Online marketing

Google-Analytics-icon

Online marketing

Wij kunnen voor onze klanten de mooiste websites en webshops maken, maar zonder bezoekers zullen er geen leads komen en dus geen omzet worden gegenereerd. Sebwite ondersteunt organisaties in de online vertegenwoordiging van A tot Z door te ondersteunen met de online marketing zoals zoekmachine-optimalisatie en Google AdWords. Sebwite is de partner voor de online vertegenwoordiging van jouw organisatie.

online-marketing

Zoekmachine-optimalisatie

Het belangrijkste aan een website of webshop is dat deze goed wordt gevonden in zoekmachines zodat er zo veel mogelijk bezoekers naar de site komen. Wij helpen organisaties beter vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Zoekmachine-optimalisatie is een doorlopend proces wat in te delen is in drie stappen: Analyse, strategie bepalen en resultaten.

Meer over zoekmachine-optimalisatie

ga

Google AdWords

Met Google AdWords is het mogelijk om heel doelgericht en efficiënt te adverteren op de zoekresultatenpagina van Google of partnerwebsites van Google. Door de vele mogelijkheden en extensies is Google AdWords een zeer krachtige middel om snel zichtbaar te zijn voor potentiële klanten. Advertenties die via Google AdWords zijn aangemaakt zijn binnen enkele minuten zichtbaar waardoor je marketing direct actief is.

Meer over Google AdWords

mailchimp

MailChimp template op maat

MailChimp is een professionele e-mailmarketing service om eenvoudig en snel nieuwsbrieven te versturen. Sebwite ontwikkelt een MailChimp-template op maat waarmee je eenvoudig zelf vanuit MailChimp nieuwsbrieven kan versturen. Door de mogelijkheid om deze dynamisch op te bouwen kan elke nieuwsbrief een unieke indeling krijgen.

MailChimp template op maat