Diensten

Dit zijn de diensten waar wij elke dag met passie aan werken

Wordpress Webdesign

Sebwite is specialist in de ontwikkeling van WordPress websites. Met een ervaren team van ontwerpers en programmeurs ontwikkelen wij maatwerk websites die je zelf eenvoudig kunt onderhouden met WordPress.

Wordpress Webdesign
Magento 2 webshop

Het ontwikkelen van mooie producten en effectieve oplossingen is ons uitgangspunt. Wij ontwikkelen webshops en maatwerk beheersystemen. Bekijk onze cases voor een goede indruk van de eindeloze mogelijkheden.

Beheersystemen op maat
Webapplicaties

De mogelijkheden om een proces te vereenvoudigen, te versnellen of te automatiseren zijn met het ontwikkelen van een webapplicaties eindeloos. Alles is mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie?

Online Marketing
test1

Wordpress Webdesign

Wij ontwikkelen onze websites in combinatie met WordPress. WordPress is een gebruiksvriendelijk content-beheersysteem (CMS) waarmee je zelf je website kunt aanpassen. Het uitgangspunt is dat onze klanten zonder onze tussenkomt de website kunnen aanpassen en uitbreiden waar dat nodig is.

SEBWITE LAYOUTS

Sebwite heeft een toevoeging op WordPress ontwikkeld genaamd Sebwite Layouts. Met Layouts kunnen klanten zelf pagina’s opbouwen middels blokken. Hiermee kunnen onze klanten de website nog dynamischer maken dan met WordPress standaard al mogelijk is.

Meer over Wordpress webdesign

webbased-applicatie-laravel

Beheersystemen op maat

Onder beheersystemen op maat verstaan wij webbased applicaties die processen vereenvoudigen of automatiseren. Omdat deze systemen webbased zijn, is het mogelijk om het systeem overal ter wereld te benaderen. Door een gebruiksvriendelijke, intuïtive vormgeving en door gebruik te maken van de laatste technieken zorgen wij ervoor dat deze systemen voor maximale efficiëntie zorgen. Voor de ontwikkeling van deze webapplicaties maken we gebruik van het platform Laravel. Deze flexibele en schaalbare applicaties blijven dankzij dit framework altijd snel, hoe complex de handelingen ook zijn. Sky’s the limit, of het nu gaat om meer inzicht krijgen in data door duidelijke grafieken of een groot beheersysteem naar jou behoeftes, Sebwite heeft de kennis in huis om dit te ontwikkelen.

Meer over beheersystemen op maat

responsive-design-celez

Magento 2 webshops

Wij ontwikkelen webshops op Magento 2. Met de webshops die wij ontwikkelen doet jouw klant op een prettige en snelle manier een online aankoop. Door het ontwerp op maat sluit de webshop goed aan bij de producten die op de webshop worden verkocht. Hierdoor voelt de vormgeving voor de bezoeker veilig en vertrouwd waardoor de bezoeker eerder tot een aankoop over zal gaan.

Bezoekers hebben keuze uit vele betalingsmogelijkheden en kunnen met hun eigen account factuur- en adresgegevens bijwerken. Ook kent de webshop vele functionaliteiten voor de webshopbeheerder. Een veel gebruikte functionaliteit is het uitgebreide couponsysteem waarmee diverse kortingscodes aangemaakt kunnen worden met ieder zijn eigen voorwaarden. Ook zijn de geavanceerde rapporten een prettige functionaliteit om inzicht te krijgen in de verkoop en voorraad.

Meer over webshops

online-marketing

Online Marketing

Een professionele website of webshop is de eerste stap van een succesvolle online strategie. De tweede stap is ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk relevante bezoekers op de website komen zodat er zoveel mogelijk leads of verkopen worden gegenereerd. De mogelijkheden van online marketing zijn erg breed, maar wij zijn in de meest belangrijke disciplines gespecialleerd. Sebwite richt zich op zoekmachine-optimalisatiezoekmachine adverteren en Facebook adverteren. Wij ontwerpen en ontwikkelen tot slot nieuwsbrief templates voor MailChimp zodat je zelf nieuwsbrieven kunt opstellen en versturen.

Meer over online marketing

Onze andere diensten
Nieuwsbrieven met MailChimp

MailChimp is een professionele e-mailmarketing service om eenvoudig en snel nieuwsbrieven te versturen. Sebwite maakt een MailChimp-template op maat die aansluit bij de huisstijl en de website.

Nieuwsbrieven in MailChimp
Google Adwords

Met Google Adwords is het mogelijk om efficiënt en doelgericht te adverteren op Google, of op partner websites. Sebwite heeft ruime ervaring in het opzetten en onderhouden van succesvolle Google Adwords campagnes.

Google Adwords
Zoekmachine optimalisatie

Een mooie website is niks zonder relevante bezoekers. Zoekmachine-optimalisatie, op zijn Engels Search Engine Optimization (SEO), is een goedkope manier om meer bezoekers naar uw website te krijgen.

Zoekmachine optimalisatie
Vrijblijvend gesprek

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden voor een website te bespreken? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Contact