Cases

Een greep uit ons werk

Doublepoint.nl

Een ware passie voor audio

Doublepoint draaide op een verouderde Magento 1 installatie. Hieraan wilde Doublepoint nog veel wijzigingen doen. Op aanbevelen van Sebwite zijn we over gegaan naar Magento 2. Hiermee zouden we direct een webshop voor het lange termijn hebben.

We hebben het ontwerp opgefrist en veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Deze functionaliteiten dragen allemaal bij aan een hoger aantal bezoekers en meer conversies.

Na ontwikkeling hebben we de data van de oude webshop gemigreerd naar de nieuwe Magento 2 webshop. Hierdoor stonden direct producten, categorieën en klantgegevens ook in de nieuwe webshop!

 

BHVtotaal

Compleet assortiment BHV producten

De oude webshop van BHVtotaal draaide op Drupal. Omdat deze webshop inmiddels verouderd was kwam de vraag om een vernieuwde webshop op te zetten. Hiervoor hebben we bij BHVtotaal Magento 2 aanbevolen.

Voor het nieuwe ontwerp is er gekozen voor frisse kleuren, een brede opzet, duidelijke ‘actieve’ kleuren (oranje), personalisatie en diverse handige functionaliteiten zodat de bezoeker gemakkelijk alle producten kan vinden en snel een bestelling kan afronden.

Voor BHVtotaal hebben we onder andere een maatwerk btw-switcher ontwikkeld. Dit is een Magento 2 extensie die het mogelijk maakt om snel te wisselen tussen prijzen inclusief en exclusief btw.

IYS-Hengelsport

Outdoor, water- en hengelsport artikelen

IYS-Hengelsport is de grootste hengel- en watersport webshop van de bollenstreek. IYS-Hengelsport beschikt over een ruime voorraad, hierdoor zijn veel producten snel leverbaar. Naast de fysieke winkels heeft IYS-Hengelsport nu ook een webshop geopend om heel Nederland te kunnen bedienen.

Samen met IYS-Hengelsport zijn we in de beta fase van Magento 2 de uitdaging aangegaan om een goede en snelle webshop op te zetten. Met een geavanceerde import functie is het groot aantal producten altijd voorzien van de laatste voorraad- en prijsstatus.

Vanuit de Smart Search komt de gebruiker altijd snel resultaten binnen zijn zoekopdracht. Tevens is er een uitgebreid filter vanaf de categorie-pagina, op die manier kan de gebruiker snel zijn weg vinden binnen het grote aantal producten!

Intelligent Nutrients

Van haar- tot huidverzorging

In opdracht van Intelligent Nutrients hebben we een grote multistore opgezet in meerdere talen. Magento 2 is hier het perfecte platform voor, op de achtergrond draait maar één beheeromgeving. Op deze manier hoeven productteksten enkel vertaalt te worden, in plaats van deze drie keer aan te maken. Tevens is er per omgeving in te stellen welke producten wel of niet zichtbaar zijn.

Voor Intellitent Nutrients hebben we meerder platformen naar Magento 2 gemigreerd. De volgende gegevens zijn gemigreerd

  • Klantaccounts inclusief wachtwoorden van Open Cart naar Magento 2
  • Klantaccounts inclusief wachtwoorden van Joomla naar Magento 2
  • Klantaccounts inclusief wachtwoorden van Magento 1 naar Magento 2