zdesktop-images-maker-case

Vertrouwd parkeren is een platform dat het mogelijk maakt om parkeeraanbieders te vergelijken bij een luchthaven naar keuze. Je kunt gemakkelijk kiezen bij welke parkeeraanbieder je een parkeerplek wil reserveren. Voor de luchthavens van Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Weeze, Eelde en Zaventem is er een aparte website waar je prijzen kunt vergelijken direct een plek kan reserveren.

mobile-vp

Webdesign

Voor de websites van Vertrouwd Parkeren heeft Sebwite een herkenbaar en vernieuwd ontwerp gemaakt. Op deze manier is het voor de bezoeker duidelijk dat hij op één van de Vertrouwd Parkeren websites zit en weet hij makkelijk zijn weg te vinden.

WordPress

De websites van Vertrouwd Parkeren zijn ontwikkeld met behulp van WordPress. We hebben WordPress uitgebreid en op maat gemaakt zodat Vertrouwd Parkeren extra veel instelmogelijkheden heeft. Elk onderdeel van de website is gemakkelijk aan te passen, of uit te breiden.

uitgelichte-onderdelen-vergelijken

Vergelijken

Speciaal voor Vertrouwd Parkeren heeft Sebwite een vergelijker ontworpen die direct zichtbaar is op de homepagina. Door deze functie toe te voegen aan de website is het voor de bezoeker makkelijker geworden om verschillende aanbieders te vergelijken. Als de bezoeker de schuifbalk verschuift naar het gewenste aantal dagen worden de prijzen direct aangepast.

Op de vergelijken pagina is een tabel gemaakt die automatisch kijkt welke aanbieder de beste prijs heeft voor het gewenst aantal dagen. Zo kunnen bezoekers op een goede en overzichtelijke manier inzicht krijgen in de goedkoopste aanbieders.

Bekijk onze andere cases
Meer Wijn Voor Vrouwen

Met een eigenzinnig ontwerp en groot assortiment vind je bij MeerWijnVoorVrouwen.nl altijd de juiste wijn voor jouwe gelegenheid!

Molta Luce

Molta Luce Verlichting is de design winkel in moderne en decoratieve verlichting voor zowel consumenten, interieurarchitecten en woning inrichters. Het bedrijf richt zich op het hogere segment: verlichting met kwaliteit en een bijzonder design.