zdesktop-images-maker-case

Aangenaam, in daadkracht en dienstverlening. Dat is waar van Velzen accountants & adviseurs voor staat. Met hun efficiënte werkwijze, heldere kijk op accountancy, actuele kennis van fiscale zaken en een zorgvuldig opgebouwd netwerk kunnen zij hun klanten op alle financiële gebieden bijstaan.

van-velzen-responsive[1]

WordPress website met responsive design

Van Velzen accountants & adviseurs is met een nieuwe naam en nieuwe huisstijl het nieuwe jaar van 2015 ingegaan. In samenwerking met Krijn van Dijk heeft Sebwite de website ontworpen en uiteindelijk heeft Sebwite de website ontwikkeld. De kleuren uit de huisstijl hebben de basis gevormd voor de website. Door de kleuren onderling af te wisselen worden bepaalde tekstblokken gekaderd zodat de bezoeker duidelijk ziet hoe iedere pagina is opgebouwd.

Responsive design

Door het responsive design krijgt iedere bezoeker, ongeacht het apparaat waarmee de website wordt bekeken, de website op de beste manier gepresenteerd. Zo worden er voor de mobiele weergave bepaalde elementen, die voor een mobiele bezoeker alleen maar afleiden, verborgen. Tevens zijn voor de mobiele-versie en de tablet-versie de knoppen groot gehouden zodat deze eenvoudig met een touchscreen zijn aan te raken.

sebwite-wordpress-layouts

Sebwite Layouts

De pagina’s op de website van van Velzen worden opgebouwd met Sebwite Layouts. WordPress is in basis al erg gebruiksvriendelijk en heeft uit zichzelf al vele mogelijkheden. Wij hebben echter een aanvullende functionaliteit ontwikkeld op WordPress waarmee de klant meer grip heeft op de opbouw en structuur van een pagina. We noemen dit Sebwite Layouts. Door blok voor blok (layout voor layout) een pagina op te bouwen krijgen pagina’s een eigen karakter en zijn pagina’s gemakkelijk aan te vullen of anders op te bouwen. Hierdoor kan er per pagina worden bekeken wat de beste opbouw is om de bezoeker tot conversie aan te sturen.

sitemap[1]

Migratie oude website

Bij de lancering van een vernieuwde website is het erg belangrijk dat het migratieproces nauwkeurig wordt uitgevoerd. Een verkeerde migraite kan leiden tot negatieve resultaten in de zoekresultaten. Wat hierbij het belangrijkste is, is om de 301-redirects goed op te geven. Met een 301-redirect is het mogelijk om bij zoekmachines aan te geven wat de oude URL’s waren en wat de nieuwe URL’s zijn. Hierdoor wordt de opgebouwde linkwaarde doorgegeven aan de nieuwe URL en zal dit geen negatieve invloed hebben op de positie in de zoekresultaten.

Bekijk onze andere cases
Flexadvocaten

Flexadvocaten adviseert en bemiddelt op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en het belastingrecht. Door hun creativiteit, flexibiliteit, efficiënte manier van werken en betaalbare tarieven onderscheiden zij zich van anderen.

ing. Mitchell van der Meij

ing. Mitchell van der Meij heeft zich volledig gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Door de jarenlange ervaring en goede certificering beschikken zij over de juiste kennis om een kwaliteitsproduct te garanderen.

Decofleur

Decofleur is een groothandel in droogbloemen. Deze droogbloemen kunnen door Decofleur worden geverfd of gebleekt. Tevens bieden zij droogboeketten aan en importeren ze exoten uit meerdere werelddelen. Klanten vanuit heel Europa bestellen de producten onder andere via de webshop.