desktop-device

Trompert Tuinen is allround en gespecialiseerd in alle facetten van het hoveniersvak. Dit omvat alle werkzaamheden die daarbij horen, zoals (her)bestrating, houtwerken, onderhoud, snoeiwerk, beplanting, etc. Maarten Trompert is vakbekwaam hovenier en is zijn eigen bedrijf begonnen. Met ruime werkervaring staat hij voor kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden en goede communicatie met zijn klanten.

mockup-formaat-maker

Responsive Webdesign

Gebruiksvriendelijk

Deze website is ontwikkeld met behulp van WordPress. Hier is voor gekozen omdat de website op die manier erg makkelijk te beheren is door de klant. De opbouw van de site kan zelf worden bepaald en aangepast door middel van de Sebwite Layouts.

Responsive Design

Trompert Tuinen.nl is volledig responsive ontworpen en gerealiseerd zodat alle gebruikers op alle apparaten de website goed kunnen bekijken. Dit draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van de website.

filter

Functionaliteiten

Projectenoverzicht en filter

Op de website moest de mogelijkheid zijn om gedane projecten te laten zien. Om dit op een duidelijke manier te doen hebben we ene filter ontwikkeld waarmee de gebruiker specefiek kan filteren op projecten waar hij/zij in geinteresseerd is.

Contactformulier

Via de website kan eenvoudig contact worden opgenomen voor vragen of offertes door middel van het contactformulier. Ook zijn de contactgegevens van Trompert Tuinen op deze pagina te vinden. In de header zijn ook linkjes toegevoegd zodat op elk gewenst moment een telefoongesprek of mail gestart kan worden.

Mayumana

Mayumana Healthcare is een dynamisch, ondernemend bedrijf met een succesvolle historie in de verkoop van disposable en kapitale goederen in een business-to-business en business-to-consumer healthcare omgeving in heel Europa.

Van Velzen

Een maatwerk WordPress website waar de nieuwe huisstijl van Van Velzen duidelijk in is verwerkt.