desktop-device

Trompert Tuinen is allround en gespecialiseerd in alle facetten van het hoveniersvak. Dit omvat alle werkzaamheden die daarbij horen, zoals (her)bestrating, houtwerken, onderhoud, snoeiwerk, beplanting, etc. Maarten Trompert is vakbekwaam hovenier en is zijn eigen bedrijf begonnen. Met ruime werkervaring staat hij voor kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden en goede communicatie met zijn klanten.

mockup-formaat-maker

Responsive Webdesign

Gebruiksvriendelijk

Deze website is ontwikkeld met behulp van WordPress. Hier is voor gekozen omdat de website op die manier erg makkelijk te beheren is door de klant. De opbouw van de site kan zelf worden bepaald en aangepast door middel van de Sebwite Layouts.

Responsive Design

Trompert Tuinen.nl is volledig responsive ontworpen en gerealiseerd zodat alle gebruikers op alle apparaten de website goed kunnen bekijken. Dit draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van de website.

filter

Functionaliteiten

Projectenoverzicht en filter

Op de website moest de mogelijkheid zijn om gedane projecten te laten zien. Om dit op een duidelijke manier te doen hebben we ene filter ontwikkeld waarmee de gebruiker specefiek kan filteren op projecten waar hij/zij in geinteresseerd is.

Contactformulier

Via de website kan eenvoudig contact worden opgenomen voor vragen of offertes door middel van het contactformulier. Ook zijn de contactgegevens van Trompert Tuinen op deze pagina te vinden. In de header zijn ook linkjes toegevoegd zodat op elk gewenst moment een telefoongesprek of mail gestart kan worden.

Molta Luce

Molta Luce Verlichting is de design winkel in moderne en decoratieve verlichting voor zowel consumenten, interieurarchitecten en woning inrichters. Het bedrijf richt zich op het hogere segment: verlichting met kwaliteit en een bijzonder design.

Vertrouwd parkeren

Vertrouwd parkeren is een platform dat het mogelijk maakt om parkeeraanbieders te vergelijken bij een luchthaven naar keuze.

Smaak van Lisse

De Smaak van Lisse is het grootste culinaire evenement van de Bollenstreek. Toonaangevende horeca bedrijven uit Lisse presenteren zich 2 dagen lang op spectaculaire wijze op het parkeerterrein nabij plein ’t Vierkant.