desktop-smaakvanlisse

De Smaak van Lisse is het grootste culinaire evenement van de Bollenstreek.
Toonaangevende horeca bedrijven uit Lisse presenteren zich 2 dagen lang op
spectaculaire wijze op het parkeerterrein nabij plein ’t Vierkant.

Bezoekers genieten van een verscheidenheid aan gerechten, wijnen, sfeer en muziek.

responsive-design-smaak2

Responsive design

Voor de website van Smaak van Lisse is er gekozen om gebruik te maken van de laatste technieken op gebied van webdesign. Door gebruik te maken van een repsonsive design maakt Sebwite het mogelijk voor bezoekers om op verschillende apparaten, ondanks de verschillende schermformaten, de website goed te kunnen gebruiken. De website heeft daarnaast een achterliggend Content Management Systeem (CMS) gekregen genaamd WordPress, op deze manier kan de klant zelf de website gemakkelijk aanpassen en onderhouden.

uitgelichte-onderdelen1

Geanimeerde content

Door het toevoegen van verschillende animaties in de website is deze zeer dynamisch geworden. Zo komen er op de homepagina blokken vanaf de zijkant in het scherm ‘gevlogen’ als er naar beneden gescrold word om de bezoeker het gevoel te geven dat de website met hun mee beweegt.

uitgelichte-onderdelen2

Fotogalerij

Om de bezoeker een goed inzicht te geven in het evenement heeft Sebwite een Sebwite layout ontwikkeld waarmee foto’s weergegeven kunnen worden. Zo krijgt de bezoeker direct een inzicht hoe het er uit ziet en wat hij of zij kan verwachten bij een bezoek aan dit culinaire evenement.

Bekijk onze andere cases
Energie in beeld

Voor Energie in Beeld heeft Sebwite een nieuwe WordPress website ontwikkeld en een aantal unieke Sebwite Layouts toegevoegd. Deze tool is ontwikkeld door een samenwerking tussen de netbeheerders Enexis, Liander en Stedin.

Libanese wijnen

Voor Libanese Wijnen heeft Sebwite een meertalige webshop ontwikkeld. Deze webshop maakt gebruik van WordPress in combinatie met WooCommerce om de klant complete vrijheid te geven in het beheren van de webshop.