desktop-ruysch

Ruysch International is een internationale handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren van onderdelen, technische kennis en diensten in de (diesel)motor sector. Ruysch International is het overkoepelende bedrijf van drie unieke bedrijfsonderdelen: Spare Parts, Consultancy en Technical Agencies.

responsive-uitgelicht

Responsive webdesign

De website voor Ruysch International is een vooruitstrevende website in haar branche. De website, ontwikkeld in WordPress, heeft een responsive design zodat iedere bezoeker de website op de beste weergave gepresenteerd krijgt ongeacht het device waarmee de website wordt bekeken.

wordpress-webdesign

WORDPRESS WEBSITE

De website is opgebouwd in WordPress zodat Ruysch International de website geheel zelf kan aanpassen via het gebruiksvriendelijke CMS. Enkele functionaliteiten op de website zijn de nieuwssectie, de mogelijkheid om op specifieke pagina’s een submenu toe te voegen, de spare-parts beheer, de lead-generatie formulieren en de uitgebreide contactpagina.

Ruysch International is een internationaal georiënteerde onderneming waardoor de website in meerdere talen te bekijken is. Via WordPress kunnen eenvoudig de teksten per taal worden beheerd en kan de website op een later termijn met meer talen worden uitgebreid.

sebwite-wordpress-layouts

Opbouw via Sebwite Layouts

WordPress staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid en de eenvoudigheid om teksten en afbeeldingen aan te passen. Sebwite heeft echter een extra functionaliteit ontwikkeld waarmee het zeer eenvoudig is om zelf pagina’s naar wens blok voor blok op te bouwen, Sebwite Layouts. Hierdoor krijgen pagina’s een eigen karakter en zijn pagina’s gemakkelijk aan te vullen of anders op te bouwen. Ook de website van Ruysch International maakt gebruik van Sebwite Layouts.

Lees meer over Sebwite Layouts

Bekijk onze andere cases
Decofleur

Decofleur is een groothandel in droogbloemen. Deze droogbloemen kunnen door Decofleur worden geverfd of gebleekt. Tevens bieden zij droogboeketten aan en importeren ze exoten uit meerdere werelddelen. Klanten vanuit heel Europa bestellen de producten onder andere via de webshop.

Webshop Celez

Celez is een opkomend tassenmerk voor vrouwen. Na jarenlang gewerkt te hebben in grote modesteden zoals Milaan, Londen en Parijs weten de ontwerpers als geen ander om hun originele ontwerpen te combineren met de laatste internationale trends.

Re5al

Re5al verkoopt temperatuurmeters en kan deze zelf kalibreren middels hun kalibratielaboratorium.