desktop-ruysch

Een veelgehoorde vraag vanuit de internationale scheepvaartmarkt.
Hoe kunnen we besparen op onze kosten per draaiuur?
Ruysch Consultancy geeft antwoord op de vraag door gebruik te maken van REDS Maritime.

REDS Maritime is een innovatief diagnosesysteem waarmee de conditie van een dieselmotor
permanent wordt bewaakt. Hierdoor is het makkelijker na te gaan welke cilinder van een
motor niet goed functioneert wat veel kosten bespaard.

repsonsive-uitgelicht

Responsive

De website heeft een responsive design zodat de website op ieder schermformaat waarmee hij wordt bekeken goed wordt weergegeven. Op die manier krijgt een bezoeker op een laptop een bredere weergaven van de website dan een bezoeker op een tablet. Ook op mobiele telefoons is de website door het responsive design goed te bekijken. De content wordt in één kolom weergegeven en ten behoeve van de gebruiksvriendelijkheid wordt het menu bovenaan ingeklapt weergegeven.

wordpress-webdesign

WORDPRESS WEBSITE

De content op de website is door Ruysch Consultancy geheel aan te passen via het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Zo kan er nieuws worden geplaatst, nieuwe pagina’s worden aangemaakt, het menu kan eenvoudig worden aangepast, er kunnen evenementen worden toegevoegd indien zij op een beurs aanwezig zijn en nieuwe consultants kunnen worden aangevuld. Ruysch Consultancy is internationaal georiënteerd waardoor de website in meerdere talen te bekijken is. Via WordPress kunnen eenvoudig de teksten per taal worden beheerd.

Bekijk onze andere cases
Bollensteak.nl

Opzoek naar een bijzonder stuk vlees van uitzonderlijke kwaliteit? Je vind het in de nieuwe Magento 2 webshop van Bollensteak!

Stekon

Stekon is opgericht in 1987 en is producent en leverancier van elektronische (mobiele) weegschalen. Direct na de oprichting van Stekon werden wij dealer van Celtron load cells.

Femarelle

Femarelle® is een voedingssupplement dat helpt bij overgangsverschijnselen.