ruletool-desktop

American Football regels zijn lastig, erg lastig. Er zijn een hoop regels en op deze regels zijn er ook weer uitzonderingen. Vandaar is bij Maarten de Boer het idee ontstaan voor RuleTool.
Een website met alle American Football regels, op een overzichtelijke manier en altijd up-to-date.

uitgelichte-onderdelen2

Meertalig

Omdat de regels al erg complex zijn, is het wel zo fijn om deze in je eigen taal te kunnen bekijken. Vandaar dat de website meertalig is gemaakt. De American Football regels kunnen zowel in het Engels, Duits als Spaans bekeken worden. Middels een interactieve taalswitcher kan de gebruiker snel navigeren naar de regels binnen zijn taal.

uitgelichte-onderdelen

Videobalk

In de videobalk komen een aantal video’s terug die gekoppeld zijn aan regels. Deze video’s verduidelijken de regels. Per taal verschilt de videobalk, zodat de gebruiker ook de uitleg bij de video’s in zijn eigen taal kan bekijken.

De video’s worden weergeven in een slider, zo kan de gebruiker snel door de verschillende video’s heen bladeren.

uitgelichte-onderdelen3

Uitgebreid zoeken

Omdat er veel regels zijn hebben we een uitgebreide zoekfunctie geïmplementeerd. Met deze zoekfunctie komt de gebruiker toch snel uit bij de door hem gezochte regel.

Voor deze zoekfunctie hebben we zelf een WordPress plugin ontwikkeld, die de geavanceerde zoekfunctie mogelijk maakt. Zo kan de gebruiker binnen een jaar, regel, hoofdstuk en onderwerp zoeken.

Benieuwd naar de American Football regels?

Bekijk de website
Bekijk onze andere cases
Ruysch International

Ruysch International is een internationale handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren van onderdelen, technische kennis en diensten in de (diesel)motor sector.

ing. Mitchell van der Meij

ing. Mitchell van der Meij heeft zich volledig gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Door de jarenlange ervaring en goede certificering beschikken zij over de juiste kennis om een kwaliteitsproduct te garanderen.

Vertrouwd parkeren

Vertrouwd parkeren is een platform dat het mogelijk maakt om parkeeraanbieders te vergelijken bij een luchthaven naar keuze.