ruletool-desktop

American Football regels zijn lastig, erg lastig. Er zijn een hoop regels en op deze regels zijn er ook weer uitzonderingen. Vandaar is bij Maarten de Boer het idee ontstaan voor RuleTool.
Een website met alle American Football regels, op een overzichtelijke manier en altijd up-to-date.

uitgelichte-onderdelen2

Meertalig

Omdat de regels al erg complex zijn, is het wel zo fijn om deze in je eigen taal te kunnen bekijken. Vandaar dat de website meertalig is gemaakt. De American Football regels kunnen zowel in het Engels, Duits als Spaans bekeken worden. Middels een interactieve taalswitcher kan de gebruiker snel navigeren naar de regels binnen zijn taal.

uitgelichte-onderdelen

Videobalk

In de videobalk komen een aantal video’s terug die gekoppeld zijn aan regels. Deze video’s verduidelijken de regels. Per taal verschilt de videobalk, zodat de gebruiker ook de uitleg bij de video’s in zijn eigen taal kan bekijken.

De video’s worden weergeven in een slider, zo kan de gebruiker snel door de verschillende video’s heen bladeren.

uitgelichte-onderdelen3

Uitgebreid zoeken

Omdat er veel regels zijn hebben we een uitgebreide zoekfunctie geïmplementeerd. Met deze zoekfunctie komt de gebruiker toch snel uit bij de door hem gezochte regel.

Voor deze zoekfunctie hebben we zelf een WordPress plugin ontwikkeld, die de geavanceerde zoekfunctie mogelijk maakt. Zo kan de gebruiker binnen een jaar, regel, hoofdstuk en onderwerp zoeken.

Benieuwd naar de American Football regels?

Bekijk de website
Bekijk onze andere cases
Smaak van Lisse

De Smaak van Lisse is het grootste culinaire evenement van de Bollenstreek. Toonaangevende horeca bedrijven uit Lisse presenteren zich 2 dagen lang op spectaculaire wijze op het parkeerterrein nabij plein ’t Vierkant.

Ruysch International

Ruysch International is een internationale handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren van onderdelen, technische kennis en diensten in de (diesel)motor sector.

Decofleur

Decofleur is een groothandel in droogbloemen. Deze droogbloemen kunnen door Decofleur worden geverfd of gebleekt. Tevens bieden zij droogboeketten aan en importeren ze exoten uit meerdere werelddelen. Klanten vanuit heel Europa bestellen de producten onder andere via de webshop.