re5al-wordpress-website-desktop

Naast diverse handheld meters is Re5al al sinds 1995 de officiële importeur van de Icespy producten. Zij kunnen alle temperatuurmeters middels hun professionele kalibratielaboratorium voorzien van kalibratiecertificaten welke te herleiden zijn naar internationale standaarden.

re5al-zoekfunctie-meertalige-website

Zoekfunctie en meertalige website

Voor de website van Re5al is er een zoekfunctie geïmplementeerd zodat de bezoekers snel de content kunnen vinden die zij zoeken. Men kan door nieuwsberichten, pagina’s en downloads zoeken.

Meertalige website

Re5al is een internationaal bedrijf waardoor de website meertalig diende te worden. De website is in het Nederlands en in het Engels te lezen en zal later worden uitgebreid naar andere talen.

re5al-uitgelichte-onderdelen

Maatwerk functionaliteit: Bestelmodule

Voor Re5al hebben we een maatwerk functionaliteit ontwikkeld waarmee bezoekers producten kunnen bestellen maar niet vooraf dienen te betalen. Door zo min mogelijk stappen te maken en het bestelproces op één pagina te laten plaatsvinden ervaart de bezoeker een gemakkelijk bestelproces. Na het invoeren van alle gegevens ontvangt Re5al het ingevulde orderformulier per e-mail en ontvangt de klant een orderbevestiging per e-mail.

Productbeheer

De producten zijn eenvoudig in het CMS toe te voegen en aan te passen. Per product kunnen er diverse gegevens worden ingevoerd: zo kunnen er één of meerdere foto’s worden geselecteerd, een categorie worden bepaald, een prijsstaffel worden ingevoerd, handleidingen in PDF-vorm, een korte en lange omschrijving, et cetera.