desktop-nm2d

NM2D helpt klanten bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun kantoorautomatisering.
NM2D loopt voorop in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en zien het belang in van een
simpele, veilige en goed opererende werkplek en backoffice.

mockup-formaten

Wordpress webdesign ontwikkeling

In samenwerking met een externe ontwerper heeft Sebwite de nieuwe website voor NM2D ontwikkeld. Bij het ontwerpen heeft Sebwite advies gegeven met betrekking tot zoekmachine-optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid. Daarna zijn we aan de slag gegaan met de WordPress ontwikkeling van deze website. Door gebruik te maken van WordPress kan de website eenvoudig onderhouden worden. Zo is NM2D erg actief met bloggen, ook hier is rekening mee gehouden in de ontwerpen.

Blog NM2D

Blog omgeving

NM2D is erg actief met het plaatsen van nieuwe en actuele berichten binnen hun branche. Deze artikelen zijn ingedeeld in verschillende categorieën. Vanaf het blog overzicht is eenvoudig te navigeren naar andere categorieën en artikelen uit het verleden middels het archief.

Meertalige WordPress Website

De nieuwe NM2D website is te benaderen in zowel het Engels als in het Nederlands. De gebruiker kan eenvoudig een andere taal selecteren door middel van de talenswitcher aan de bovenkant van de pagina. De Engelse versie van de website is een gestripte versie van de totale website, zo hoeft het blog niet in twee talen onderhouden te worden.

iphone

Mobiele versie

Voor de website van NM2D is bewust gekozen voor geen responsive template, maar juist een aparte mobiele website. Op deze manier krijgt de bezoeker enkel informatie te zien die interessant is voor een mobiele gebruiker. Mocht de gebruiker toch nog informatie missen, dan kan deze eenvoudig switchen naar de desktop-weergave.

 

Bekijk onze andere cases
Body & Gym Shop

Body en Gym Shop levert alles voor sportend Nederland: van Eiwitten, Aminozuren tot sportkleding.

IkMaakBezwaar.nl

Via de website Ikmaakbezwaar.nl kunnen particuliere huiseigenaren gratis door Ikmaakbezaar.nl bezwaar laten maken tegen hun WOZ-aanslag. Met een lagere WOZ-waarde heeft de huiseigenaar belastingvoordelen t.o.v. een hogere WOZ-waarde.

Bollensteak.nl

Opzoek naar een bijzonder stuk vlees van uitzonderlijke kwaliteit? Je vind het in de nieuwe Magento 2 webshop van Bollensteak!