desktop-mayumana

Mayumana Healthcare is een dynamisch, ondernemend bedrijf met een succesvolle historie in de verkoop van disposable en kapitale goederen in een business-to-business en business-to-consumer healthcare omgeving in heel Europa.

uitgelichte-onderdelen

Wordpress webdesign - Maatwerk template

Voor Mayumana-Healthcare hebben wij een eigen template ontworpen op basis van de wensen van de klant. De homepage moest een grote fotoslider worden om een sfeerimpressie te geven. De foto’s zijn via WordPress toe te voegen en te verwijderen.

Tevens moest het ontwerp zeer modern en strak aanvoelen. Door het gebruik van grijze en witte tinten, subtiele schaduwen en moderne effecten is dit gerealiseerd.

uitgelichte-onderdelen1

Twitterintegratie

De website van Mayumana Healthcare is gekoppeld aan hun eigen Twitter account. Zo worden de laatste tweets direct op de website weergegeven en zijn bezoekers altijd up to date over de laatste nieuwtjes en berichten. Door de tweets op de landingspagina automatisch voorbij te laten komen hebben we er een dynamische draai aan gegeven.

uitgelichte-onderdelen3

WordPress

Het ontwerp is vervolgens over WordPress gelegd zodat de website eenvoudig door de klant te beheren is via het CMS WordPress. Via het CMS kunnen er nieuwsberichten toegevoegd worden, bestaande teksten gewijzigd worden, productgroepen toegevoegd worden, producten met foto’s en andere media toegevoegd worden.

Meertaligheid

Door het toevoegen van meertaligheid aan de website is het mogelijk voor de klant om pagina’s zelf een vertaling te geven. Op deze manier wordt een breder publiek aangesproken omdat de website ook in het Engels beschikbaar is.

Bekijk onze andere cases
RuleTool

Een website met alle American Football regels, op een overzichtelijke manier weergeven.

BHVtotaal

BHVtotaal biedt alles op het gebied van bedrijfshulpverlening. Van AED’s tot verbandkoffers.

ing. Mitchell van der Meij

ing. Mitchell van der Meij heeft zich volledig gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Door de jarenlange ervaring en goede certificering beschikken zij over de juiste kennis om een kwaliteitsproduct te garanderen.