desktop-libanesewijnen

In Libanon bevinden zich enkele van de oudste wijngaarden ter wereld en staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Op de webshop van Libanese Wijnen is het mogelijk om deze wijnen te kopen en zelf te ervaren. Door een uitgebreid assortiment aan te bieden is er voor iedereen een geschikte wijn te vinden. Zoekt u dus een goede, hoogstaande wijn dan bent u bij Libanese Wijnen op het juiste adres.

responsive-design-wijnen

Responsive webdesign

Voor de webshop van Libanese Wijnen is er gekozen voor een responsive design zodat de website op verschillende apparaten, ongeacht het schermformaat, goed te bekijken is. We zien steeds vaker terugkomen dat consumenten hun aankopen doen via een smartphone of tablet en op deze manier zorgen we er voor dat Libanese Wijnen deze doelgroep niet mis loopt.

WordPress

De webshop is opgebouwd met achterliggend het Content Management Systeem (CMS), genaamd WordPress. Door dit systeem is het voor de klant mogelijk om de website zelf invulling te geven en te onderhouden.

uitgelichte-onderdelen-wijn-1

Woocommerce

Door WordPress een koppeling te geven met WooCommerce is het voor de klant mogelijk om zelf de bestellingen bij te houden en producten aan te passen. Op deze manier heeft de klant volledige controle over de bestellingen die geplaatst worden in de webshop. Op de site van Libanese Wijnen is het mogelijk om te betalen via iDeal, Mr. Cash of directe bankoverschrijving om de consument meerdere betalingsmogelijkheden te bieden.

Meertalige webshop

De webshop van Libanese Wijnen is meertalig gemaakt zodat consumenten uit het buitenland ook hun bestelling kunnen plaatsen. De klant kan zelf de vertalingen van de pagina’s en producten invoeren en aanpassen.

Bekijk onze andere cases
NM2D

In samenwerking met een externe ontwerper heeft Sebwite deze meertalige WordPress website ontwikkeld.

Hekwerken Lisse

Een maatwerk WordPress website met een strak en fris ontwerp.