dejongensvanjeweetwel-desktop

De Jongens Van Je Weet Wel: Live piano entertainment waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt! Vraag je favoriete nummer (“je weet wel, dat ene liedje”) aan bij de Jongens, want deze piano-entertainers spelen alles – dus “zeg ’t maar.”

Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long- avond vol verzoeknummers.

sfeerhoreca[1]

Maatwerk WordPress website

Voor de website van De Jongens Van Je Weet Wel heeft Sebwite een responsive website ontwikkeld. Samen hebben wij gebrainstormd hoe de content het beste gepresenteerd kon worden zodat de bezoeker goed het gevoel en de sfeer zou ervaren die De Jongens meenemen. Door het gebruik van veel sfeervolle foto’s en video’s krijgt de bezoeker dit gevoel goed mee.

Sebwite layouts

Door het gebruik van Sebwite Layouts kunnen De Jongens gemakkelijk de website zelf onderhouden en content toevoegen aan de website.

Video content
clemens

Video content

Om de sfeer zo goed mogelijk over te brengen van de enthousiaste bandleden hebben we korte animaties gemaakt van video-fragmenten.

frank

Bekijk onze andere cases
Academie Artemis

Academie Artemis is een hogeschool voor styling en vormgeving, gericht op interieur, mode, media, food en retail. Academie Artemis biedt de voltijdopleiding Bachelor Allround Styling en 6 deeltijdopleidingen. Daarnaast biedt de academie verschillende basiscursussen op het gebied van styling en vormgeving.

CARE-Tec

Voor CARE-Tec spuiterij & schadeherstel realiseerde Sebwite een nieuwe WordPress website met Sebwite Layouts.

Webshop Celez

Celez is een opkomend tassenmerk voor vrouwen. Na jarenlang gewerkt te hebben in grote modesteden zoals Milaan, Londen en Parijs weten de ontwerpers als geen ander om hun originele ontwerpen te combineren met de laatste internationale trends.