dejongensvanjeweetwel-desktop

De Jongens Van Je Weet Wel: Live piano entertainment waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt! Vraag je favoriete nummer (“je weet wel, dat ene liedje”) aan bij de Jongens, want deze piano-entertainers spelen alles – dus “zeg ’t maar.”

Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long- avond vol verzoeknummers.

sfeerhoreca[1]

Maatwerk WordPress website

Voor de website van De Jongens Van Je Weet Wel heeft Sebwite een responsive website ontwikkeld. Samen hebben wij gebrainstormd hoe de content het beste gepresenteerd kon worden zodat de bezoeker goed het gevoel en de sfeer zou ervaren die De Jongens meenemen. Door het gebruik van veel sfeervolle foto’s en video’s krijgt de bezoeker dit gevoel goed mee.

Sebwite layouts

Door het gebruik van Sebwite Layouts kunnen De Jongens gemakkelijk de website zelf onderhouden en content toevoegen aan de website.

Video content
clemens

Video content

Om de sfeer zo goed mogelijk over te brengen van de enthousiaste bandleden hebben we korte animaties gemaakt van video-fragmenten.

frank

Bekijk onze andere cases
Smaak van Lisse

De Smaak van Lisse is het grootste culinaire evenement van de Bollenstreek. Toonaangevende horeca bedrijven uit Lisse presenteren zich 2 dagen lang op spectaculaire wijze op het parkeerterrein nabij plein ’t Vierkant.

Libanese wijnen

Voor Libanese Wijnen heeft Sebwite een meertalige webshop ontwikkeld. Deze webshop maakt gebruik van WordPress in combinatie met WooCommerce om de klant complete vrijheid te geven in het beheren van de webshop.

CCB Groep

CCB-Groep is specialist in basishulpverlening. Door passend maatwerk te bieden op het gebied van arbo, bhv, ontruiming en EHBO onderscheid CCB-Groep zich.