dejongensvanjeweetwel-desktop

De Jongens Van Je Weet Wel: Live piano entertainment waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt! Vraag je favoriete nummer (“je weet wel, dat ene liedje”) aan bij de Jongens, want deze piano-entertainers spelen alles – dus “zeg ’t maar.”

Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long- avond vol verzoeknummers.

sfeerhoreca[1]

Maatwerk WordPress website

Voor de website van De Jongens Van Je Weet Wel heeft Sebwite een responsive website ontwikkeld. Samen hebben wij gebrainstormd hoe de content het beste gepresenteerd kon worden zodat de bezoeker goed het gevoel en de sfeer zou ervaren die De Jongens meenemen. Door het gebruik van veel sfeervolle foto’s en video’s krijgt de bezoeker dit gevoel goed mee.

Sebwite layouts

Door het gebruik van Sebwite Layouts kunnen De Jongens gemakkelijk de website zelf onderhouden en content toevoegen aan de website.

Video content
clemens

Video content

Om de sfeer zo goed mogelijk over te brengen van de enthousiaste bandleden hebben we korte animaties gemaakt van video-fragmenten.

frank

Bekijk onze andere cases
BHVtotaal

BHVtotaal biedt alles op het gebied van bedrijfshulpverlening. Van AED’s tot verbandkoffers.

Van Velzen

Een maatwerk WordPress website waar de nieuwe huisstijl van Van Velzen duidelijk in is verwerkt.

Energie in beeld

Voor Energie in Beeld heeft Sebwite een nieuwe WordPress website ontwikkeld en een aantal unieke Sebwite Layouts toegevoegd. Deze tool is ontwikkeld door een samenwerking tussen de netbeheerders Enexis, Liander en Stedin.