dejongensvanjeweetwel-desktop

De Jongens Van Je Weet Wel: Live piano entertainment waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt! Vraag je favoriete nummer (“je weet wel, dat ene liedje”) aan bij de Jongens, want deze piano-entertainers spelen alles – dus “zeg ’t maar.”

Alle hits komen in duizelingwekkend tempo voorbij op een feestelijke sing-a-long- avond vol verzoeknummers.

sfeerhoreca[1]

Maatwerk WordPress website

Voor de website van De Jongens Van Je Weet Wel heeft Sebwite een responsive website ontwikkeld. Samen hebben wij gebrainstormd hoe de content het beste gepresenteerd kon worden zodat de bezoeker goed het gevoel en de sfeer zou ervaren die De Jongens meenemen. Door het gebruik van veel sfeervolle foto’s en video’s krijgt de bezoeker dit gevoel goed mee.

Sebwite layouts

Door het gebruik van Sebwite Layouts kunnen De Jongens gemakkelijk de website zelf onderhouden en content toevoegen aan de website.

Video content
clemens

Video content

Om de sfeer zo goed mogelijk over te brengen van de enthousiaste bandleden hebben we korte animaties gemaakt van video-fragmenten.

frank

Bekijk onze andere cases
Doublepoint

Alleen de meest hoogwaardige audio-apparatuur verdient een plekje in de virtuele schappen van Doublepoint.

Vertrouwd parkeren

Vertrouwd parkeren is een platform dat het mogelijk maakt om parkeeraanbieders te vergelijken bij een luchthaven naar keuze.

Decofleur

Decofleur is een groothandel in droogbloemen. Deze droogbloemen kunnen door Decofleur worden geverfd of gebleekt. Tevens bieden zij droogboeketten aan en importeren ze exoten uit meerdere werelddelen. Klanten vanuit heel Europa bestellen de producten onder andere via de webshop.