IYS-Hengelsport.nl

Magento 2 webshop met een groot assortiment aan visartikelen, dagelijks bijgewerkt!

iys-magento2-webshop-desktop

IYS Hengelsport is aanbieder van outdoor, water- en hengelsport artikelen. Door het grote assortiment zelf ruim op voorraad te hebben kunnen zij hun klanten snel aan de juiste artikelen voorzien. Naast de fysieke winkel in Sassenheim heeft IYS-Hengelsport nu ook een webshop geopend om heel Nederland te kunnen bedienen.

magento-2-logo

Eén van de eerste Magento2 webshops van Nederland

Tijdens de beta fase van Magento 2 zijn we samen met IYS de uitdaging aangegaan om een nieuwe webshop in Magento 2 op te zetten in. We wilden hierbij niet inleveren op functionaliteit en zijn vooral uitdagingen aangegaan. Dit resulteert in één van de eerste Magento 2 webshops van Nederland: een moderne, uitgebreide webshop met veel zelf ontwikkelde extensies zodat de bezoeker de gewenste functionaliteiten krijgt die bij een webshop worden verwacht.

Ontwerp

Het maatwerk-ontwerp van de webshop is compleet afgestemd op de wensen van IYS. Met de grote banner-slider op de homepage en de verschillende achtergrondafbeeldingen is direct te zien om wat voor webshop het gaat en kan IYS bepaalde nieuwe artikelen of aanbiedingen uitlichten.

import-magento2-webshop

Uitgebreide importeer mogelijkheden

Om het grote assortiment te kunnen bijhouden en aanvullen was er vanuit IYS de vraag naar een uitgebreid importeer-systeem. Magento 2 biedt standaard al veel importeer-mogelijkheden. Met wat aanpassingen vanuit Sebwite is het nu mogelijk om eenvoudig de voorraad bij te werken en producten toe te voegen binnen de webshop.

Een Excel bestand met producten wordt toegevoegd in Magento. Vervolgens verwerkt Magento alle nieuwe producten en werkt de voorraad bij van bestaande producten. Zo is de webshop altijd up-to-dat en komen er dagelijks nieuwe producten bij!

filter-magento2-webshop

Eenvoudig producten zoeken

Product filters
Voor de webshop van IYS heeft Sebwite een nieuwe extensie ontwikkeld waarmee het mogelijk is om eenvoudig te filteren op de verschillende merken. Tevens is het mogelijk om producten enkel binnen een bepaalde prijsrange te tonen door middel van de gebruiksvriendelijke prijs-slider.

categorie-magento2-webshop

Categorieënfilter
Door de vele categorieën van de webshop was er de uitdaging om de gebruiker toch gebruiksvriendelijk te laten navigeren tussen de vele categorieën. Door de ontwikkelde extensie is het mogelijk om snel tussen de verschillende categorieën te bladeren zonder het overzicht te verliezen.

smart-search-magento2-extensie

SmartSearch

Binnen de webshop wordt gebruik gemaakt van de door Sebwite ontwikkelde SmartSearch extensie. Deze extensie vervangt de standaard zoekgeschiedenis van Magento 2 met een moderne autocomplete (ook wel type-ahead) zoekfunctie. De gebruiker krijgt direct zoekresultaten te zien die voldoen aan zijn zoekopdracht.

MEER OVER DE MAGENTO 2 SMARTSEARCH EXTENSIE

10 Eigen Magento2 extensies
4500 + producten in assortiment
64 verschillende merken
magento-2-logo
Magento 2

Magento 2 is de langverwachte opvolger van de populaire webshop-software Magento. Beter, sneller en gebruiksvriendelijker dan de vorige versie is Magento 2 in zijn geheel opnieuw opgebouwd.

html5-blauw
HTML5

HTML5 is de techniek waarmee we de structuur van je website opzetten. Hiermee bepalen we bijvoorbeeld waar het menu komt, of waar de teksten komen te staan.

css3-blauw
CSS3

CSS3 is de techniek die we gebruiken om de styling voor je website aan te geven. Welke kleur kopjes, tekst, en links krijgen bijvoorbeeld.

Nieuwsgierig geworden naar de door ons ontwikkelde Magento 2 webshop?

Bekijk IYS-hengelsport.nl
Bekijk onze andere cases
BHVtotaal

BHVtotaal biedt alles op het gebied van bedrijfshulpverlening. Van AED’s tot verbandkoffers.

Body & Gym Shop

Body en Gym Shop levert alles voor sportend Nederland: van Eiwitten, Aminozuren tot sportkleding.

Bollensteak.nl

Opzoek naar een bijzonder stuk vlees van uitzonderlijke kwaliteit? Je vind het in de nieuwe Magento 2 webshop van Bollensteak!