Intelligent Nutrients

Meertalig Magento 2 webshop voor dè leverancier van milieu bewuste producten voor persoonlijke verzorging

Magento 2 - Intelligent Nutrients

Intelligent Nutrients levert producten voor persoonlijke verzorging die veganistisch,
vrij van schadelijke stoffen en gemaakt met planten zijn. Met een groot assortiment vind je alles,
van haar- tot huidverzorging.

Intelligent Nutrients - Magento 2

Magento 2 webshop

Al langere tijd biedt Smart CosmetiX de producten van Intelligent Nutrients online aan. Smart CosmetiX beheerde de webshops van de Benelux (.com), Duitsland (.de) en de rest van Europa (.eu) vanuit verschillende webshop platformen met allemaal een eigen identiteit. Samen met Smart CosmetiX hebben wij alle drie deze webshop laten samen komen in één Magento 2 multistore.

Magento 2 Multistore

Alle drie de domeinen (en talen) worden beheert vanuit één Magento 2 webshop. Deze techniek heet ‘Multistore’. Door het inzetten van deze techniek hoeft een product niet drie keer los toegevoegd te worden aan elke webshop, maar kun je dit eenvoudig vanuit dezelfde Magento 2 installatie koppelen aan alle drie de domeinen. Ook vertalingen zijn eenvoudig te beheren vanuit dezelfde Magento 2 installatie.

Uitgebreide datamigratie

Vanuit Open Cart & Magento 1

Alle data vanuit de verouderde platformen diende samen te komen in de nieuwe Magento 2 webshop. Daarom hebben wij een data migratie uitgevoerd vanuit zowel Open Cart als vanuit Magento 1. Gebruiksvriendelijkheid bij een nieuwe webshop staat voorop, door het uitvoeren van de datamigraties zijn alle klantaccounts bewaart gebleven. Een bestaande gebruiker vanuit de Open Cart of de Magento 1 webshop kan dus gewoon met zijn oude gegevens inloggen in de nieuwe webshop!

Snel producten bekijken

Middels de Quickview-module

Je wilt natuurlijk dat de gebruiker zo snel mogelijk het juiste product vindt. Het heen en weer switchen tussen productoverzicht en productpagina kan daardoor af en toe negatief werken. Daarom hebben we bij Intelligent Nutrients de keuze gemaakt om een QuickView-module te integreren.

Door middel van de QuickView-module krijgt de gebruiker, zonder het productoverzicht te verlaten, alle belangrijke eigenschappen van een product te zien. Volstaat het product? Dan kan de gebruiker het product direct vanuit de QuickView toevoegen aan zijn winkelwagen.

Uitgebreid menu

Door de MegaMenu-module

Een snelle navigatie door een webshop is cruciaal. Als de gebruiker niet tijdig zijn product vindt haakt hij af en zal zijn bestelling plaatsen bij een webshop waar hij zijn product wel kon vinden. Daarom hebben we bij Intelligent Nutrients ook een slim ‘MegaMenu’ toegevoegd. De gebruiker maakt eerst zijn keuze voor een hoofdcategorie, bijvoorbeeld ‘Styling’. Op het moment dat de gebruiker met zijn muis over het menu-item gaat wordt het submenu direct getoond.

De gebruiker krijgt allereerste een aantal suggesties binnen de categorie. Verder wordt er ook een onderverdeling gemaakt in subcategorieën en de bijbehorende links. Het megamenu is geheel zelf te beheren door de klant, hierdoor is deze altijd up-to-date.

Uitgebreide storelocator

Meertalig winkeloverzicht

De producten van Intelligent Nutrients worden niet alleen online verkocht, ook in de winkel zijn deze producten te koop! Om snel een overzicht van alle winkels te krijgen hebben we een storelocator toegevoegd. Zodra de gebruiker de storelocator opent ziet hij alle winkels, na het invullen van een plaats zie je direct alle winkels in de gedefinieerde straal. Zo zie je direct alle winkels in de buurt!

De storelocator wordt zowel op de Benelux, Europa als Duitse versie van de webshop getoond. De storelocator zoomt direct in op het gebied van de gebruiker.

Bekijk andere Magento2 webshops
Bollensteak.nl

Opzoek naar een bijzonder stuk vlees van uitzonderlijke kwaliteit? Je vind het in de nieuwe Magento 2 webshop van Bollensteak!

Meer Wijn Voor Vrouwen

Met een eigenzinnig ontwerp en groot assortiment vind je bij MeerWijnVoorVrouwen.nl altijd de juiste wijn voor jouwe gelegenheid!

Body & Gym Shop

Body en Gym Shop levert alles voor sportend Nederland: van Eiwitten, Aminozuren tot sportkleding.