desktop-mitchell

ing. Mitchell van der Meij

ing. Mitchell van der Meij heeft zich volledig gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Door alleen te werken met A-kwaliteit producten en omdat het personeel goed getraind en gecertificeerd is, is ing. Mitchell van der Meij hét bedrijf om uw zonnepanelen bij aan te schaffen.

responsive-device-image

Responsive design

Steeds meer mensen bezoeken websites op de bank met hun smartphone of tablet. Daarom is er gekozen om de website van ing. Mitchell van der Meij responsive te maken. Zo kunnen bezoekers met verschillende schermformaten de website altijd goed bekijken.

WordPress

Door gebruik te maken van WordPress heeft Sebwite het mogelijk gemaakt dat de klant makkelijk de website kan onderhouden. De klant heeft zijn eigen inloggegevens en heeft de vrijheid om de website zijn eigen invulling te geven.

uitgelichte-onderdelen1

Sebwite layouts

Voor ing. Mitchell van der Meij heeft Sebwite een aantal unieke Sebwite Layouts ontwikkeld zodat de klant zijn eigen pagina’s kan opbouwen. Met behulp van Sebwite Layouts is het voor de klant mogelijk om blokken toe te voegen op pagina’s, te verplaatsen en invulling te geven. Hierdoor geeft Sebwite de klant nog meer vrijheid in de invulling en uiterlijk van de website.

Offerte

Om het bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken heeft Sebwite een offerteformulier gemaakt. Zo kunnen bezoekers contactgegevens achterlaten met de gewenste velden die ing. Mitchell van der Meij nodig heeft om een offerte op te kunnen stellen. Het formulier wordt automatisch verzonden via de e-mail naar ing. Mitchell van der Meij.

Bekijk onze andere cases
Mayumana

Mayumana Healthcare is een dynamisch, ondernemend bedrijf met een succesvolle historie in de verkoop van disposable en kapitale goederen in een business-to-business en business-to-consumer healthcare omgeving in heel Europa.

Doublepoint

Alleen de meest hoogwaardige audio-apparatuur verdient een plekje in de virtuele schappen van Doublepoint.

Vertrouwd parkeren

Vertrouwd parkeren is een platform dat het mogelijk maakt om parkeeraanbieders te vergelijken bij een luchthaven naar keuze.