desktop-mitchell

ing. Mitchell van der Meij

ing. Mitchell van der Meij heeft zich volledig gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Door alleen te werken met A-kwaliteit producten en omdat het personeel goed getraind en gecertificeerd is, is ing. Mitchell van der Meij hét bedrijf om uw zonnepanelen bij aan te schaffen.

responsive-device-image

Responsive design

Steeds meer mensen bezoeken websites op de bank met hun smartphone of tablet. Daarom is er gekozen om de website van ing. Mitchell van der Meij responsive te maken. Zo kunnen bezoekers met verschillende schermformaten de website altijd goed bekijken.

WordPress

Door gebruik te maken van WordPress heeft Sebwite het mogelijk gemaakt dat de klant makkelijk de website kan onderhouden. De klant heeft zijn eigen inloggegevens en heeft de vrijheid om de website zijn eigen invulling te geven.

uitgelichte-onderdelen1

Sebwite layouts

Voor ing. Mitchell van der Meij heeft Sebwite een aantal unieke Sebwite Layouts ontwikkeld zodat de klant zijn eigen pagina’s kan opbouwen. Met behulp van Sebwite Layouts is het voor de klant mogelijk om blokken toe te voegen op pagina’s, te verplaatsen en invulling te geven. Hierdoor geeft Sebwite de klant nog meer vrijheid in de invulling en uiterlijk van de website.

Offerte

Om het bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken heeft Sebwite een offerteformulier gemaakt. Zo kunnen bezoekers contactgegevens achterlaten met de gewenste velden die ing. Mitchell van der Meij nodig heeft om een offerte op te kunnen stellen. Het formulier wordt automatisch verzonden via de e-mail naar ing. Mitchell van der Meij.

Bekijk onze andere cases
Hekwerken Lisse

Een maatwerk WordPress website met een strak en fris ontwerp.

Meer Wijn Voor Vrouwen

Met een eigenzinnig ontwerp en groot assortiment vind je bij MeerWijnVoorVrouwen.nl altijd de juiste wijn voor jouwe gelegenheid!

BHVtotaal

BHVtotaal biedt alles op het gebied van bedrijfshulpverlening. Van AED’s tot verbandkoffers.