desktop-ikmaakbezwaar

Met ikmaakbezwaar.nl kunnen particuliere huiseigenaren gratis door Ikmaakbezaar.nl bezwaar laten maken tegen hun WOZ-aanslag. Met een lagere WOZ-waarde hebben huiseigenaren belastingvoordelen t.o.v. een hogere WOZ-waarde. Wanneer de bezoeker het formulier op de website invult gaat Ikmaakbezwaar.nl aan de slag met het bezwaarschrift.

Webdesign

De website moest een modern look & feel krijgen zodat de bezoeker snel het vertrouwen krijgt dat er een professionele partij achter Ikmaakbezwaar.nl zit. De gewenste conversie op de website is dat de bezoeker het aanmeldformulier invult. Met de zakelijke kleur blauw in combinatie met de activerende kleur rood wordt de bezoeker zowel het vertrouwen gegeven als aangezet om het formulier in te vullen. De website bevat tevens diverse elementen om de bezoeker te overtuigen het formulier in te vullen.

Zo worden er diverse referenties vermeld, het aantal ingevulde formulieren komt duidelijk naar voren en de sterke punten (USP’s) van Ikmaakbezwaar.nl komen op iedere pagina terug.

WordPress website

De website is ontwikkeld in WordPress zodat de klant zelf teksten kan toevoegen of wijzigen. Ikmaakbezwaar.nl zet sterk in op zoekmachine-optimalisatie met een aparte tekst per gemeente. Door middel van een importeerfunctie zijn tientallen pagina’s eenvoudig geimporteerd.

Lees verderInklappen
uitgelichte-onderdelen

Logo design

Voor Ikmaakbezwaar.nl hebben we de huisstijl ontworpen waarbij het logo de basis vormt. Het logo is gebaseerd op flat design in combinatie met long shadow. Deze combinatie geeft het logo en de huisstijl die daar uit voort vloeit, een modern karakter. Dit moderne karakter in combinatie met de gekozen blauw en rood geeft een herkenbare samenstelling. De huisstijl is ook doorgevoerd in e-mailhandtekeningen, social media kanalen en andere online media-uitingen.

Bekijk onze andere cases
CCB Planner

Cursusadministratie-systeem gebouwd in Laravel. Een flexibele, schaalbare webapplicatie naar wensen van CCB-Groep.

Intelligent Nutrients

Intelligent Nutrients levert producten voor persoonlijke verzorging die veganistisch, vrij van schadelijke stoffen en gemaakt met planten zijn.

Energie in beeld

Voor Energie in Beeld heeft Sebwite een nieuwe WordPress website ontwikkeld en een aantal unieke Sebwite Layouts toegevoegd. Deze tool is ontwikkeld door een samenwerking tussen de netbeheerders Enexis, Liander en Stedin.