zdesktop-images-maker-case

Kwaliteit, maatwerk en vakmanschap staan voorop bij Hekwerken Lisse, al meer dan een halve eeuw een begrip in de hekwerkenbranche. In hun traditionele hekwerkenbedrijf produceren, monteren en installeren zij de hekwerken zelf. Daarnaast bieden zij ook een onderhoudsservice om hekwerken veilig en in goede conditie te houden om storingen te voorkomen.

hekwerken-lisse-wordpress-responsive-webdesign

Maatwerk WordPress website

Voor Hekwerken Lisse heeft Sebwite een maatwerk WordPress website ontwikkeld. Door het strakke en frisse ontwerp straalt de website innovativiteit uit wat voor Hekwerken Lisse een belangrijke strategisch uitgangspunt is. Bij de website worden de twee doelgroepen, de zakelijke en particuliere markt, ieder op haar eigen manier bediend. Zo is er een apart deel met foto’s en toelichting voor particulieren en een apart deel met foto’s en toelichting voor de zakelijke markt.

Responsive webdesign

Doordat men steeds meer op een mobiele telefoon of tablet op onderzoek gaat naar informatie heeft de website een responsive design gekregen zodat de website op alle apparaten goed wordt weergegeven.

Handige functionaliteiten
Rich menu
Storing Melding
Contactformulier
sebwite-wordpress-layouts

Sebwite Layouts

De website van Hekwerken Lisse maakt gebruik van Sebwite Layouts. WordPress staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid en de eenvoudigheid om teksten en afbeeldingen aan te passen. Wij hebben aanvullende functionaliteit ontwikkeld op WordPress waarmee het zeer eenvoudig is om zelf pagina’s naar wens op te bouwen. We noemen dit Sebwite Layouts. Door het blok voor blok opbouwen krijgen pagina’s een eigen karakter en zijn pagina’s gemakkelijk aan te vullen of anders op te bouwen.

Lees meer over Sebwite Layouts

Migratie met oude website

Bij het lanceren van een nieuwe website is het zeer belangrijk dat het migratieproces nauwkeurig wordt uitgevoerd omdat een verkeerde migratie erg negatief effect heeft op de positie in de zoekresultaten. Wat hierbij belangrijk is, is om de 301-redirects goed in te stellen. Met een 301-redirect geven we bij zoekmachines aan wat de oude URL’s waren en wat de nieuwe URL’s zijn. Hierdoor wordt de opgebouwde linkwaarde doorgegeven aan de nieuwe URL.

Hoe doen we dit?

  1. Linkprofiel analyseren
  2. Oude website crawlen
  3. Redirects klaarzetten
  4. Nieuwe website lanceren
  5. Monitoren
Lees verderInklappen

Benieuwd naar het eindresultaat?

Bekijk de website
De Waterval

Sebwite ontwikkelde een bijzondere website voor deze bijzondere basisschool.

Ruysch International

Ruysch International is een internationale handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren van onderdelen, technische kennis en diensten in de (diesel)motor sector.

Decofleur

Decofleur is een groothandel in droogbloemen. Deze droogbloemen kunnen door Decofleur worden geverfd of gebleekt. Tevens bieden zij droogboeketten aan en importeren ze exoten uit meerdere werelddelen. Klanten vanuit heel Europa bestellen de producten onder andere via de webshop.