harco-loor-desktop

Harco Loor Design is geboren in de vroege 80’s als gevolg van een stijgende internationale vraag naar design lampen. Ieder ontwerp is hand gemaakt en iedere uitgave is persoonlijk gesigneerd door de ontwerpen achter Harco Loor. Harco Loor staat bekend om zijn unieke ontwerpen die bestaan uit fijne materialen in combinatie met kleurrijk glaskristal.

harco-loor-responsive-webdesign-wordpress-website

Maatwerk WordPress website met responsive design

In samenwerking met een externe vormgever, Pascal Hogerheijde, heeft Sebwite de website voor Harco Loor ontwikkeld. Het aangeleverde ontwerp heeft Sebwite omgezet naar een werkende WordPress website met responsive design. Via het beheerpaneel zijn de collecties en bijbehorende lampen éénvoudig toe te voegen en aan te passen.

harco-loor-lamp
smart-menu

Uitgebreid menu

Harco Loor heeft door de jaren heen een groot aanbod collecties ontworpen. Het is belangrijk voor bezoekers om snel een indruk te krijgen van het grote aanbod. Vanuit deze gedachten is er voor gekozen om allen collecties op te nemen in de menu-structuur zodat iedere bezoeker bekend wordt met de vele collecties.

store-locator

Store locator

De collecties van Harco Loor zijn verspreid over de wereld te koop. Harco Loor heeft vooral in Europe vele verkooppunten. Om bezoekers eenvoudig een verkooppunten bij hen in de buurt te vinden is er een store-locator ingebouwd.

Zoeken
Er zijn twee manieren waarop bezoekers de store-locator kunnen gebruiken om de voor hun dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden: enerzijds kan de bezoeker inzoomen naar de juiste plek, anderzijds kan een bezoeker een plaatsnaam of postcode invullen waarna een lijst met de dichtstbijzijnde verkooppunten worden getoond.

 

filter

Filter

Het totale assortiment van Harco Loor bestaat uit diverse collecties waarbij iedere collectie zijn eigen type lampen heeft. Wij hebben een uitgebreid filter ontwikkeld waarbij het mogelijk is om ofwel op type lamp te zoeken (staande lamp, hangende lamp, wandlamp) danwel op collectie te zoeken. Hiermee kan de bezoeker gemakkelijk het totale assortiment bekijken.

carre_pl5[1]