femarelle-desktop

Femarelle® is een voedingssupplement dat helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, transpireren, innerlijke onrust en prikkelbare gevoelens. Femarelle® is sinds 2000 actief en is inmiddels in 18 landen te verkrijgen waarbij het vele vrouwen wereldwijd ondersteund bij overgangsverschijnselen.

image_femarelle-pack-nl-home_big[1]

Online bestelformulier

In opdracht van Lemm en Ten Haaf /B2B heeft Sebwite het bestelformulier ontwikkeld voor de nieuwe website van Femarelle. Om te zorgen dat er zo min mogelijk drempels in het bestelproces zitten en omdat het om één type product gaat is er gekozen om geen webshop-omgeving te ontwikkelen, maar een eenvoudig bestelformulier.

Bij het bestelformulier kan de klant aangeven hoeveel verpakkingen zij wil bestellen waarna direct de prijs wordt getoond. Na het invullen van alle benodigde gegevens verstuurt de bezoeker het formulier en wordt doorgestuurd naar iDeal. Nadat de betaling via iDeal is geslaagd wordt er een e-mail naar de klant toegestuurd en een aangepaste e-mail naar het distributiecentrum alwaar de bestelling wordt verwerkt.