desktop-energieinbeeld

Energie in Beeld is een initiatief van de netbeheerders Enexis, Liander en Stedin. Met deze tool kunnen gemeenten zien hoeveel energie er wordt verbruikt per postcode en welk effect dit heeft op het klimaatbeleid. Door deze informatie overzichtelijk in beeld te brengen kunnen de gemeenten precies zien in welke gebieden er bespaard kan worden op energiekosten.

mockup-formaat-maker

Website in Wordpress

Sebwite heeft voor Energie in Beeld een nieuwe WordPress website ontworpen en ontwikkeld. Door de website een fris uiterlijk te geven is het een overzichtelijke website geworden waar de bezoeker makkelijk kan vinden waar ze naar op zoek zijn.

Sebwite Layouts

Voor de website van Energie in Beeld heeft Sebwite een aantal unieke Sebwite Layouts ontwikkeld. Door het ontwikkelen van deze unieke onderdelen is de klant vrij in het opbouwen en invulling geven van de volledige website.

uitgelichte-onderdelen33

Formulieren

Energie in Beeld is speciaal gericht op gemeenten en deze moeten dan ook de mogelijkheid hebben om een account aan te vragen. Dit hebben we mogelijk gemaakt door een aanvraagformulier te maken zodat de bezoeker direct via de website een bericht kan versturen. Dit bericht wordt automatisch verstuurd naar het gewenste e-mailadres van Energie in Beeld.

Bekijk onze andere cases
Bollensteak.nl

Opzoek naar een bijzonder stuk vlees van uitzonderlijke kwaliteit? Je vind het in de nieuwe Magento 2 webshop van Bollensteak!

Ingenieursbureau Rodewijk

Een frisse maatwerk WordPress website die een helder beeld geven van de diensten en projecten.