desktop-energieinbeeld

Energie in Beeld is een initiatief van de netbeheerders Enexis, Liander en Stedin. Met deze tool kunnen gemeenten zien hoeveel energie er wordt verbruikt per postcode en welk effect dit heeft op het klimaatbeleid. Door deze informatie overzichtelijk in beeld te brengen kunnen de gemeenten precies zien in welke gebieden er bespaard kan worden op energiekosten.

mockup-formaat-maker

Website in Wordpress

Sebwite heeft voor Energie in Beeld een nieuwe WordPress website ontworpen en ontwikkeld. Door de website een fris uiterlijk te geven is het een overzichtelijke website geworden waar de bezoeker makkelijk kan vinden waar ze naar op zoek zijn.

Sebwite Layouts

Voor de website van Energie in Beeld heeft Sebwite een aantal unieke Sebwite Layouts ontwikkeld. Door het ontwikkelen van deze unieke onderdelen is de klant vrij in het opbouwen en invulling geven van de volledige website.

uitgelichte-onderdelen33

Formulieren

Energie in Beeld is speciaal gericht op gemeenten en deze moeten dan ook de mogelijkheid hebben om een account aan te vragen. Dit hebben we mogelijk gemaakt door een aanvraagformulier te maken zodat de bezoeker direct via de website een bericht kan versturen. Dit bericht wordt automatisch verstuurd naar het gewenste e-mailadres van Energie in Beeld.

Bekijk onze andere cases
Ruysch International

Ruysch International is een internationale handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren van onderdelen, technische kennis en diensten in de (diesel)motor sector.

Femarelle

Femarelle® is een voedingssupplement dat helpt bij overgangsverschijnselen.

Vertrouwd parkeren

Vertrouwd parkeren is een platform dat het mogelijk maakt om parkeeraanbieders te vergelijken bij een luchthaven naar keuze.