Doublepoint

Magento 2 webshop laten bouwen door specialisten? Ons team met Magento-experts bouwt aan het online succes van Magento webwinkels!

magento-webshop-specialisten-dp-desktop

Het team achter Doublepoint heeft een ware passie voor audio. Doublepoint is ontstaan uit een liefde voor twee dingen: internet en audio. Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel met een assortiment om van te smullen.

doublepoint-responsive-devices2

Magento 2 webshop

Al meer dan 3 jaar is Sebwite de vertrouwde partner van Doublepoint voor het onderhoud van de webshop. Nadat de eerste webshop goed dienst had gedaan om het bedrijf op te starten is er na de officiële release van Magento 2 besloten om een geheel nieuwe webshop te bouwen. Het doel van de webshop was om zo duidelijk mogelijk de expertise uit te stralen zodat klanten niet alleen op basis van productaanbod bij Doublepoint zouden bestellen, maar ook op basis van expertise en service.

Met deze opdracht Ons team van Magento 2 specialisten is hier enthousiast mee aan de slag gegaan met een fantastische consumentenwebshop als resultaat!

Webshop ontwerp

Logischerwijs willen we bij een webshop dat een bezoeker een aankoop doet. In het ontwerp hebben wij op alle vlakken hier sterk rekening mee gehouden. Naast de frisse kleur uit de huisstijl is er gekozen voor een ontwerp dat de bezoeker gemakkelijk door de website helpt. Door de kleur roze te gebruiken als ‘actieve’ kleur (roze)  zorgen we er snel voor dat een bezoeker kijkt waar we willen dat hij/zij kijkt.

rondleiding

Webshop rondleiding

Doublepoint ken redelijk veel terugkerende klanten en om deze groep klanten niet te laten afschrikken is er op een aantal manieren duidelijk naar voren gebracht dat Doublepoint haar webshop heeft vernieuwd. Eén van die manieren is door een rondleiding aan te bieden. Wanneer de bezoeker de homepage bekijkt komt er linksonder subtiel een pop-up waar de bezoeker de keuze krijgt de rondleiding te starten.

De rondleiding laat in 6 stappen een aantal handige functionaliteiten zien waarbij er per functionaliteit een toelichting is. Op deze manier wordt de klant onder andere gewezen op de plek DoubleDeals waar iedere week 9 nieuwe aanbiedingen worden geplaatst ten behoeve van extra conversies.

 

smartsearch

Smart search

De doelgroep van Doublepoint zijn voornamelijk mannen van 14 tot 50 jaar. Zij verwachten een snelle webshop en snel het juiste product te kunnen vinden die zij zoeken.

Om die reden hebben we een zoekfunctie ingebouwd die real time suggesties geeft op basis van de input. Als de zoekfunctie meer resultaten heeft gevonden dan dat op het scherm kan worden getoond krijgt de bezoeker de keuze om door te klikken naar een totaaloverzicht van alle gevonden producten.

dagaanbieding-magento

Dagdeal: dagelijkse aanbieding in Magento

Om te zorgen voor extra terugkerend bezoek is er een daydeal-functionaliteit geïmplementeerd. Hiermee kan Doublepoint een product selecteren waardoor deze automatisch op de homepage wordt geplaatst en waardoor automatisch een countdown wordt geplaatst. Door deze ‘tijdsdruk’ zijn bezoekers eerder geneigd vandaag te bestellen, omdat zij letterlijk zien wanneer de aanbieding afloopt.

Tevens zijn de dagaanbiedingen vooraf door Doublepoint in te plannen zodat het gemakkelijk voor de komende maand in te stellen.

upsell-popup-magento-webshop

Upsell pop-up

In de wereld van audio zijn er veel accessoires of aanvullende producten binnen een productlijn te koop. Om de klanten hierop te attenderen is er een upsell pop-up geïmplementeerd waardoor een bezoeker tot 3 aanvullende producten te zien krijgt nádat zij een product in zijn/haar winkelwagen hebben gezet.

Door de bezoeker op deze accessoires en aanvullende producten te wijzigen nádat zij de keuze hebben gemaakt om een bestelling te gaan plaatsen, zijn zij meer committed om verder te klikken en verder te oriënteren. Hierdoor voelt een bezoeker zich beter geholpen en zorgt het tevens voor extra omzet.

smartmenu

Uitgebreid menu

Doublepoint kent een breed assortiment producten en klanten bestellen al snel vele producten tegelijk. Naast een sterke zoekfunctie is het daarom erg belangrijk dat de categorisering duidelijk is en dat men snel aan de hand daarvan producten kan vinden.

Door de brede opzet van het menu is er veel ruimte voor categorieën en subcategorieën. Op mobiele telefoons worden de hoofdcategorieën ingeklopt zodat de bezoeker ook op een smartphone snel door de diverse categorieën kan navigeren.

Bekijk andere Magento2 webshops
Bollensteak.nl

Opzoek naar een bijzonder stuk vlees van uitzonderlijke kwaliteit? Je vind het in de nieuwe Magento 2 webshop van Bollensteak!

BHVtotaal

BHVtotaal biedt alles op het gebied van bedrijfshulpverlening. Van AED’s tot verbandkoffers.

Body & Gym Shop

Body en Gym Shop levert alles voor sportend Nederland: van Eiwitten, Aminozuren tot sportkleding.