desktop-waterval
responsive-waterval

Jenaplanbasisschool de Waterval

De Waterval is een basisschool in Lisse die gebruik maakt van jenaplanonderwijs. Jenaplan is een concept waarvan de kracht de pedagogische insteek is; opvoeden blijft primair de taak van de ouders maar de school helpt graag daarin mee.

Een nieuwe frisse vrolijke website voor de Waterval

Sebwite heeft voor de Waterval een geheel nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. De website is heel gemakkelijk te beheren, aan te vullen of aan te passen doordat er gebruik is gemaakt van WordPress en Sebwite Layouts.

uitgelichte-onderdelen1

Tijdlijn

Alle activiteiten van de Waterval worden overzichtelijk weergeven in de vorm van een tijdlijn. De eerstvolgende drie activiteiten staan op de homepage en in de activiteitenkalender kunnen alle activiteiten bekeken worden. Per activiteit is er ook een uitgebreide detailpagina waar plaats is voor evt. aanvullende uitleg of extra informatie. De Waterval hoeft de activiteiten alleen maar aan te maken en de website doet de rest. Zo worden de eerstkomende drie activiteiten automatisch in chronologische volgorde op de homepage geplaatst.

uitgelichte-onderdelen2

Twitter

De website van de Waterval is gekoppeld aan hun eigen Twitter account. Zo worden de laatste tweets direct op de website weergegeven en zijn bezoekers altijd up to date over de laatste nieuwtjes en berichten. Via dit onderdeel van de website kan de gebruiker ook meteen naar de officiële Twitter-pagina van de Waterval.

Bekijk onze andere cases
Ruletest

Ruletest is een online platform om jouw football kennis te testen. Op een speelse manier wordt je getest op verschillende onderwerpen om er zo achter te komen waar jou zwaktes nog liggen. Challenge andere gebruiker om te kijken wie van jullie de meeste kennis heeft.

Smaak van Lisse

De Smaak van Lisse is het grootste culinaire evenement van de Bollenstreek. Toonaangevende horeca bedrijven uit Lisse presenteren zich 2 dagen lang op spectaculaire wijze op het parkeerterrein nabij plein ’t Vierkant.

Vertrouwd parkeren

Vertrouwd parkeren is een platform dat het mogelijk maakt om parkeeraanbieders te vergelijken bij een luchthaven naar keuze.