hubrecht-desktop

“Als life coach begeleid ik particulieren bij hun persoonlijke ontwikkelingsvragen die heel divers van aard kunnen zijn. Daarnaast kunnen bedrijven mij als professional inhuren om hun personeelsleden te coachen bij werk- of werk/privé gerelateerde coachingsvragen.”

wordpress-webdesign

Maatwerk WordPress website

Voor Coach Hubrecht heeft Sebwite een strakke en informatieve maatwerk website ontwikkeld in WordPress. Het ontwerp is gebaseerd op het logo en de besproken wensen met als resultaat een rustig design. Via het eenvoudig ingerichte CMS kan Hubrecht zelf de website aanpassen en aanvullen.

RESPONSIVE DESIGN

De website heeft een responsive design zodat de website op alle schermformaten goed wordt weergegeven. Met de aangepaste menu-weergave kunnen bezoekers zich eenvoudig navigeren over de website.

 

blog

Blog

Via een aparte blogomgeving plaatst Coach Hubrecht geregeld interessante blogberichten. Deze blogberichten dienen er enerzijds voor om zijn expertise te benadrukken en anderzijds is het goed voor de zoekmachine-optimalisatie omdat Google websites hoger waardeert die geregeld updates en aanpassingen doorvoeren.