desktop-celez

Celez is een opkomend Nederlands tassenmerk voor vrouwen. Na jarenlang gewerkt te hebben in grote modesteden zoals Milaan, Londen en Parijs weten de ontwerpers als geen ander hoe hun originele ontwerpen te combineren met de laatste internationale trends.
Alle tassen van Celez worden met de hand gemaakt van het beste kwaliteit leer.

responsive-design-celez

Webshop voor fashion label Celez

De webshop is zo ontworpen dat de merkbeleving die Celez wil uitdragen ook daadwerkelijk via de webshop wordt overgebracht. De volledige aandacht gaat hierbij naar de tassen. Er is veel ruimte voor tassen, en elke tas kan tot in detail belicht worden.

Responsive Woocommerce webshop

Door de Woocommerce webshop van Celez responsive te maken, kunnen alle tassen op elk device optimaal bekeken worden. De website past zich aan aan het apparaat waarbij constant de tassen centraal blijven staan.

uitgelicht-onderdeel-1

een internationaal merk: Meertalige website

Omdat Celez zich niet enkel op de Nederlandse markt richt, is deze webshop zowel te benaderen in de talen Nederlands, Engels als Duits.

De taal van de website is eenvoudig te wijzigen door middel van de talenswitcher onderaan de pagina. Van de informatie pagina’s tot de informatie over de tassen, alles is te lezen in de gebruiker zijn eigen taal. Hierdoor krijgt iedere gebruiker in zijn eigen taal de juiste beleving.

celezuitgelicht

Zoeken op kleur

Om eenvoudig een tas naar de gebruiker zijn stijl te vinden is er een geavanceerd filter-systeem ingebouwd. De gebruiker kan hiermee eenvoudige filteren binnen categorieën en kleuren.

Oog voor detail

Om de kwaliteit van de tassen van Celez optimaal over te brengen zijn de foto’s van hoge kwaliteit. Om meer detail te belichten, wordt de foto uitvergroot zodra de gebruiker hier met zijn muis overheen gaat. Het gedeelte waar de muis op staat op de foto wordt op dat moment extra groot getoond zodat de kwaliteit van de tassen goed naar voren komt.

210.000 Bezoekers de eerste maand
15 % Meer conversies
2300 Nieuwe facebook likes
Functionaliteiten

Voor Celez ontwikkelde Sebwite een maatwerk WooCommerce webshop met een internationale look. Celez kan eenvoudig zelf tassen toevoegen en beheren.

Orders kommen binnen in WooCommerce. Vanaf daar is de status van de bestelling direct aan te passen, zo heeft de klant altijd inzicht in het verloop van de bestelling.

Op een overzichtelijke manier wordt de omzet en statistieken weergeven binnen het systeem. Zo heeft Celez altijd inzicht in het aantal bestellingen.

Om elke gebruiker, of het nu gaat om iemand op een telefoon of iemand op een desktop, de juiste beleving te geven is er gekozen voor een responsive website. De website past zich aan aan het apparaat van de gebruiker, op ieder apparaat staan de tassen centraal.

Betalingen via de webshop gaan volledig automatisch, er is dus niet veel omkijken naar de financiële administratie. In het systeem is overzichtelijk de status van de betaling te zien. Gebruikers hebben de optie om zowel via iDeal als PayPal te betalen. Via PayPal is het ook mogelijk om creditcard betalingen te ontvangen, hierdoor kunnen internationale klanten ook eenvoudig betalen binnen de webshop.

Om alle gebruikers de unieke ervaring te geven is de webshop volledig te benaderen in drie talen: Nederlands, Duits en Engels. Alle pagina’s van Celez zijn vertaald door professionele vertalers. Van de informatie pagina’s tot aan de tassen pagina’s, de gebruiker krijgt alle informatie in zijn eigen taal.

Andere door Sebwite ontwikkelde webshops
AED

AED.nl is een webshop voor de AED-hulpverlener. AED.nl heeft alleen de betrouwbaarste AED’s met bijbehorende accessoires en oefenmaterialen die nodig zijn voor succesvol reanimeren en defibrilleren.

Body & Gym Shop

Body en Gym Shop levert alles voor sportend Nederland: van Eiwitten, Aminozuren tot sportkleding.

Libanese wijnen

Voor Libanese Wijnen heeft Sebwite een meertalige webshop ontwikkeld. Deze webshop maakt gebruik van WordPress in combinatie met WooCommerce om de klant complete vrijheid te geven in het beheren van de webshop.