desktop-ccbgroep

CCB Groep

CCB Groep is specialist in basishulpverlening. Door passende maatwerkoplossingen te bieden op het gebied van arbo, bhv, ontruiming en EHBO onderscheid CCB Groep zich. Verder zijn ze vooral actief met het inventariseren van risico’s, adviseren ze over bhv-organisaties en procedures. Daarnaast organiseren ze een grote diversiteit aan opleidingen die gecertificeerd zijn door het NIBHV en Oranje Kruis.

responsive-design

Responsive Design

Voor de WordPress website van CCB-Groep is er gekozen om de website responsive te maken. Dit houdt in dat de website goed zichtbaar is op verschillende apparaten. Als een bezoeker bijvoorbeeld de website bekijkt via een mobiele telefoon of tablet past de website zich zo aan dat hij nog steeds goed te bekijken is.

Sebwite Layouts

Door Sebwite Layouts toe te voegen aan de WordPress website hebben we de klant de mogelijkheid gegeven pagina’s zelf op te bouwen. Op deze manier is het voor de klant makkelijk om nieuwe pagina’s aan te maken met een andere vormgeving en deze te onderhouden of aan te passen.

uitgelicht-onderdeel-1

Live Search

Op de website is het ook mogelijk om een zogenoemde ‘live search’ uit te voeren. Dit houdt in dat als de bezoeker gaat zoeken op de website, de zoekfunctie automatisch de zoekterm probeert aan te vullen. Zo wordt het voor de bezoeker makkelijker om te zoeken op de website en zo sneller bij zijn doel kan uitkomen.

uitgelicht-onderdeel-2

Formulieren

Op de website staan verschillende formulieren. Zo is het mogelijk om een offerte aanvraag te doen voor een oefening of advisering, een bel mij terug verzoek te versturen of een bericht achterlaten via het contactformulier.

Inschrijven

Op de website van CCB is het ook mogelijk om direct in te schrijven voor een opleiding. We hebben speciaal voor deze website een dynamisch inschrijfformulier ontwikkeld. Op basis van eerder ingevulde velden worden de juiste velden later in het proces weergegeven, zodat alle informatie in een keer verzameld wordt.

Bekijk onze andere cases
Mayumana

Mayumana Healthcare is een dynamisch, ondernemend bedrijf met een succesvolle historie in de verkoop van disposable en kapitale goederen in een business-to-business en business-to-consumer healthcare omgeving in heel Europa.

RuleTool

Een website met alle American Football regels, op een overzichtelijke manier weergeven.

Ruysch Consultancy

Ruysch Consultancy geeft antwoord op de vraag “Hoe kunnen we besparen op onze kosten per draaiuur?” – een veelgehoorde vraag vanuit de internationale scheepvaartmarkt.