desktop-caretec

CARE-Tec uit Lisse is een spuiterij en schadeherstel bedrijf voor zowel particulieren als bedrijven.
Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in schadeherstel van auto’s en caravans, maar bieden
bijvoorbeeld ook het spuiten van leerwerk en meubels aan.
Door ruim 12 jaar werkervaring kunnen zij een hoge kwaliteit garanderen.

responsive-design-caretec

WordPress

Voor CARE-Tec ontwikkelde Sebwite een website in WordPress zodat deze door de klant makkelijk te beheren is. De klant kan zelf inloggen in het Content Management Systeem (CMS) en de website aanpassen naar eigen wensen.

Sebwite layouts

Voor dit project is er ook gebruik gemaakt van Sebwite Layouts zodat de klant nog flexibeler is in het onderhouden van de website. Met behulp van deze uitbreiding voor WordPress, die Sebwite zelf heeft ontwikkeld, kan de klant zelf gemakkelijk pagina’s opbouwen en aanpassen.

uitgelicht-onderdeel-1

Logo Design

Voor CARE-TEC hebben we de huisstijl ontworpen waarbij het logo de basis vormt. Het logo is een kleurrijk en straks logo. De kleuren en de 3 strepen symboliseren de spuiterij en de contouren van de auto en de caravan symboliseren het schadeherstel. Het logo en de huisstijl is ook doorgevoerd in e-mailhandtekeningen, social media kanalen en andere online media-uitingen.

Bekijk onze andere cases
Ruysch Consultancy

Ruysch Consultancy geeft antwoord op de vraag “Hoe kunnen we besparen op onze kosten per draaiuur?” – een veelgehoorde vraag vanuit de internationale scheepvaartmarkt.

Stekon

Stekon is opgericht in 1987 en is producent en leverancier van elektronische (mobiele) weegschalen. Direct na de oprichting van Stekon werden wij dealer van Celtron load cells.