zdesktop-images-maker-case

Business Club Lisse, ook wel BCL genoemd, is een bruisende ondernemersvereniging! Bedrijven die aangesloten zijn bij BCL rekenen zich tot het MKB en de grotere bedrijven in Lisse. Met een ledenbestand van ongeveer 150 bedrijven is BCL een ondernemersvereniging van formaat. Door het open karakter bepalen de leden van BCL het beleid van de vereniging en wordt er ook in commissies gesproken en hierover geadviseerd.

business-club-lisse-wordpress-website

Focus op activiteiten

Een belangrijk doel van BCL is het initiëren van bijeenkomsten zodat de leden elkaar kunnen treffen en iedereen op die manier zijn of haar netwerk kan vergroten. Op de homepage worden daarom de eerste komende evenementen getoond en is er tevens een fotogalerij geplaatst. Op die manier zien ook potentiële leden dat er veel activiteiten door BCL worden georganiseerd en dat lidmaatschap vele voordelen heeft.

Enkele handige features
LEDENLOGIN MET PROFIELPAGINA

Ieder lid kan met zijn eigen inloggegevens zijn profielpagina aanpassen. Op deze profielpagina kan een lid zichzelf presenteren middels een omschrijving, foto’s en USP’s. Tevens is er de mogelijkheid om contactgegevens en social media gegevens te plaatsen van zowel het bedrijf als de contactpersoon van het bedrijf.

LEDENBEHEER met zoekfunctie

Door een goede zoekfunctie kan de bezoeker van de website eenvoudig de ledenlijst doorzoeken op basis van bedrijfsnaam of beschrijving. Vanuit het ledenoverzicht kan de bezoeker doorklikken naar diverse profielen alwaar de bedrijven zichzelf presenteren.

AANMELDEN VOOR ACTIVITEITEN

BCL organiseert maandelijks een bijeenkomst voor haar 150 leden. Het aanmelden voor deze activiteiten gaat eenvoudig via de website: na het aanmelden ontvangt de inschrijver een bevestigingse-mail en de BCL ontvangt een lijst met de personen die zich hebben ingeschreven.

sebwite-wordpress-layouts

Sebwite Layouts

De website van Business Club Lisse maakt gebruik van Sebwite Layouts. WordPress staat bekend om de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid om content aan te passen. Sebwite heeft een aanvullende functionaliteit ontwikkeld op WordPress waarmee het erg gemakkelijk is om zelf pagina’s naar wens blok voor blok op te bouwen. We noemen dit Sebwite Layouts. Door het blok voor blok opbouwen van berichten en pagina’s krijgt de content de opbouw die het nodig heeft om het verhaal en de boodschap te ondersteunen. Hierdoor ben je niet beperkt in slechts één contentveld maar ben je flexibel in de mogelijkheden.

BENIEUWD NAAR HET EINDRESULTAAT?

Bekijk de website
De Waterval

Sebwite ontwikkelde een bijzondere website voor deze bijzondere basisschool.

Flexadvocaten

Flexadvocaten adviseert en bemiddelt op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en het belastingrecht. Door hun creativiteit, flexibiliteit, efficiënte manier van werken en betaalbare tarieven onderscheiden zij zich van anderen.

Libanese wijnen

Voor Libanese Wijnen heeft Sebwite een meertalige webshop ontwikkeld. Deze webshop maakt gebruik van WordPress in combinatie met WooCommerce om de klant complete vrijheid te geven in het beheren van de webshop.