Bollensteak.nl

De online vleesmeester van de Bollenstreek.

Magento 2 case Bollensteak.nl

Opzoek naar een bijzonder stuk vlees van uitzonderlijke kwaliteit?
Smaak en vakmanschap zijn de uitgangspunten van ons Bollensteak.nl.
De online vleesmeester van de Bollenstreek.

De stap naar online verkoop

Nieuwe Magento 2 webshop

Al sinds 2000 levert Van der Holst vleesverwerking kwaliteitsvlees aan onder andere de horeca. Omdat producten zoals vlees ook steeds vaker online gekocht worden was het tijd om samen een Magento 2 webshop te ontwikkelen onder een nieuwe naam: Bollensteak.nl. Kwaliteitsvlees persoonlijk aan huis geleverd.

Het design van de webshop

Bollensteak.nl levert enkel kwaliteitsvlees, dit speerpunt hebben we dan ook doorgetrokken in het ontwerp van de webshop. Luxe en kwaliteit, dat was het doel. Met de donkere kleuren en perfecte productfoto’s straalt de webshop dit dan ook uit.

 

Duidelijke categorieverdeling

Visuele catogorieeën

Bollensteak.nl levert allerlei soorten vlees, van rund en kalf tot wild en gevogelte. Om de gebruiker snel naar de juiste categorie te laten navigeren hebben we het categorie goed laten opvallen, met mooie foto’s.

Naast de heldere categorie-structuur is er ook een dubbel menu aanwezig op Bollensteak.nl. Het ene menu is gevuld met content-pagina’s zoals recepten. Het andere menu is gevuld met de verschillende categorieën te vinden in de webshop.

Snelle bezorging

Gekoeld & persoonlijk bezorgd

Bij Bollensteak.nl hebben we een uitgebreide bezorgdatum-module toegevoegd. De gebruiker krijgt direct de mogelijkheden te zien en de eventuele meerprijs. Daarnaast kan Bollensteak.nl zelf specifieke dagen beheren waarop ze niet bezorgen, feestdagen worden automatisch geblokkeerd!

De bestellingen op Bollensteak.nl worden persoonlijk en gekoeld bij de gebruiker afgeleverd. Voor 22:00 besteld is zelfs de volgende dag in huis! Vanaf € 30,- zijn de verzendkosten gratis.

Andere Magento 2 succesverhalen
Doublepoint

Alleen de meest hoogwaardige audio-apparatuur verdient een plekje in de virtuele schappen van Doublepoint.

BHVtotaal

BHVtotaal biedt alles op het gebied van bedrijfshulpverlening. Van AED’s tot verbandkoffers.

Intelligent Nutrients

Intelligent Nutrients levert producten voor persoonlijke verzorging die veganistisch, vrij van schadelijke stoffen en gemaakt met planten zijn.