BHVtotaal

Magento 2 webshop met een groot assortiment aan EHBO-  en BHV-artikelen, dagelijks bijgewerkt!

magento2-webshop-desktop

BHVtotaal is een online activiteit van PreSafe B.V. uit Lisse, een veelzijdige onderneming op het gebied van veiligheidsproducten. Het bedrijf is in 1997 opgericht en sindsdien altijd een voorloper geweest met het op de markt brengen van innovaties die het verschil maken als het gaat om leven en dood.

magento2-webshop-bhvtotaal

Magento 2 webshop ontwikkeling

Al enkele jaren is Sebwite de partner voor de online werkzaamheden voor Presafe, het bedrijf achter de webshops BHVtotaal.nl en AED.nl. Na een nieuwe aanbesteding voor de ontwikkeling van de nieuwe webshop die de 5-jaar oude webshop moest vervangen won Sebwite de aanbesteding en zijn wij aan de slag gegaan om een nieuwe webshop in Magento2 te bouwen.

Webshop ontwerp

De gewenste conversie bij een webshop is logischerwijs het succesvol afronden van een bestelling. In het ontwerp hebben wij op alle vlakken keuzes gemaakt met dat in gedachten. Zo is er gekozen voor frisse kleuren, een brede opzet, duidelijke ‘actieve’ kleuren (oranje), personalisatie en diverse handige functionaliteiten zodat de bezoeker gemakkelijk alle producten kan vinden en snel een bestelling kan afronden.

btw-switcher

BTW -switch

Een belangrijk element voor de nieuwe webshop was het transparant communiceren van de prijzen. BHVtotaal is voornamelijk gericht op de zakelijke markt en wil daarom de prijzen zowel inclusief BTW als exclusief BTW duidelijk kunnen tonen.

Door middel van een switch kan een bezoeker zelf bepalen hoe de prijzen getoond moeten worden: met BTW, of zonder BTW. Alle prijzen op de hele website worden hiermee voor de bezoeker aangepast; van productpagina tot aan zoekresultaten, en van afrekenproces tot aan de factuur.

smartsearch

Smart search

Een bekend gegeven van de oude webshop was dat veel bezoekers lange lijsten met producten bestellen. Een bestelling van meer dan 15 verschillende producten is geen uitzondering. Eén van de belangrijkste punten was er voor zorgen dat bezoekers snel alle producten kan vinden. Er is daarom een zoekfunctie ingebouwd die real time suggesties geeft op basis van de input.

Wanneer er meer resultaten zijn dan dat er getoond kan worden op het scherm waarmee de bezoeker de webshop bekijkt,  staat er een knop onderaan de zoekresultaten die naar een pagina verwijst met een totaaloverzicht van alle gevonden producten.

productpagina

Overzichtelijke productpagina

Voor de productpagina hebben we uitgebreid de tijd genomen om deze zo goed mogelijk in te richten. We hebben gekeken naar de behoeftes van een bezoeker door heatmaps van de oude webshop te analyseren, we hebben gekeken naar ‘best practices’, we hebben gekeken naar conversie-onderzoeken en met gezond verstand keuzes gemaakt om tot de perfecte productpagina te komen.

Een productpagina heeft een groot en duidelijk foto-gedeelte. Daarnaast zijn in het kort opgesomd wat de USP’s van een product zijn en wat sterke eigenschappen zijn. Vervolgens geven we de bezoeker de mogelijkheid het product te bestellen. Mocht een bezoeker meer informatie over het product willen lezen dan zie zij meteen dat onder de bestelknop meer informatie over het product staat, namelijk specificaties en een lange beschrijving.

menu

Uitgebreid menu

BHVtotaal kent een breed assortiment producten en klanten bestellen al snel vele producten tegelijk. Naast een sterke zoekfunctie is het daarom erg belangrijk dat de categorisering duidelijk is en dat men snel aan de hand daarvan producten kan vinden.

Door de brede opzet van het menu is er veel ruimte voor categorieën en subcategorieën. Op mobiele telefoons worden de hoofdcategorieën ingeklopt zodat de bezoeker ook op een smartphone snel door de diverse categorieën kan navigeren.

Bekijk andere Magento2 webshops
IYS Hengelsport

Maatwerk Magento 2 webshop met een groot assortiment: duizenden vis- en watersportartikelen.

Meer Wijn Voor Vrouwen

Met een eigenzinnig ontwerp en groot assortiment vind je bij MeerWijnVoorVrouwen.nl altijd de juiste wijn voor jouwe gelegenheid!

Bollensteak.nl

Opzoek naar een bijzonder stuk vlees van uitzonderlijke kwaliteit? Je vind het in de nieuwe Magento 2 webshop van Bollensteak!